krzys271 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam Czy ktoś używał takiego zestawu TURTLE WAX Zestaw do Regeneracji Reflektorów Lamp (3372671294) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do regeneracji reflektorów w swoim aucie , warto kupić coś takiego i czy daje to dobry efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 IMHO lepiej podjechać do lakiernika żeby spolerował mat i prysnął klarem. nie bawiłem się takimi rzeczami, od pierwszego razu polerkę robi mi braciak. Niestety po pierwszej, jak już będzie zdarta warstwa ochronna to trzeba powtarzać - u mnie co ok 6-9 m-cy (2 tyś km miesięcznie). Jeżeli masz miejsce, trochę narzedzi i chęci to odezwij się na PW - dam namiar do bracika i powie Ci co i jak. Kupisz puszkę pasty polerskiej, papier 2,5 tyś i będziesz robil sobie, kumplom i przy okazji walniesz sobie polerkę auta w ramach walki z nudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Nie uzywałem takich specyfików. Ja swoje lampy polerowałem. wystarczy troche chęci i czasu, pasta polerska papier wodny 2000 i 2500 i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi