Jaceks Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Witam. Spotkał się ktoś może z podłączeniem auxa w takie radio jak bmw business rds? Chodzi mi o dolutowanie w płytę główną auxa w jakie piny gdzie co i jak. Radio oznaczenie becker 3350/4010 Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź i pomoc. Zdjęcia płyty głównej : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Edytowane 12 Lipca 2013 przez Jaceks zmiana nagłówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Kolego Ja tak robiłem ale w innym aucie i doszedłem do tego metodą prób inaczej ciężko zlokalizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No wlasnie probowalem czytalem szukalem schematow i sa do praktycznie wszystkich modeli radia e39 a do beckera nie moglem znalesc wiec dla tego pytam czy ktos moze walczyl wlasnie konkretnie z ta wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Powiem szczerze,że chyba lepiej zainwestować w radio i ramkę dedykowaną do e39 bo po takich przeróbkach może radio świrować...Ale to tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Powiem szczerze,że chyba lepiej zainwestować w radio i ramkę dedykowaną do e39 Chyba, że do radia na 2 din, bo na zwykłe to trochę wioską będzie zajeżdżać, ale to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 To trzeba zainwestować w 2dinowe radio z mpg4 i słuchać muzy z eska.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie nie nie oryginalne radio nie wchodzi w gre. w e46 i w e39 musze miec fabryke u szwagra w e46 jest ramka i jak dla mnie to takie radia sie nadaja do e36 bo nie psuja deski i pasuja. kupie chyba panasonica oryginalnego tam mozna wyprowadzic auxa bez problemu a posiadam ten najwiekszy ekran radiowy i to bardzo ładnie wyglada. a jak radio to oryginalne z poliftowej 16;9 Dzis moze od znajomego pozycze i zobacze czy da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 No wlasnie probowalem czytalem szukalem schematow i sa do praktycznie wszystkich modeli radia e39 a do beckera nie moglem znalesc wiec dla tego pytam czy ktos moze walczyl wlasnie konkretnie z ta wersja WDS BMW Wiring Diagram System - 5 E39 from 09/98 Patrzyl kolega tutaj? Moze bedzie, mi ostatnio bardzo pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Już załatwiam dwie opcje albo cd albo kaseciak gdzie to jest łatwe to zrobienia. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 było na forum, sam zakładałem temat, wymagane odpowiednie radio i wersja softu. ja idę w Xcarlinka z BT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 było na forum, sam zakładałem temat, wymagane odpowiednie radio i wersja softu.ja idę w Xcarlinka z BT Zazdroszcze, kilka dni temu obdzwonilem gosci z allegro i z DSP nie smiga ;/ jestem bardzo zly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 myślę że z miesiąc i będzie w furce nareszcie, jak chcesz to jak będe miał to wpadnę i podłączymy na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Koledzy a macie może jakiegoś dobrego elektronika który by wyprowadził z płyty głównej axua?? Najlepiej we wrocławiu jeżeli możecie dajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 jeżeli chcesz lutować, rozumiem że w decku - na bimmerfest chyba są instrukcje z fotkami. a próbowałeś wyprowadzenie zrobić z radia na pinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi