zielak Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Witam niedawno kupiłem nowe felgi do swojego auta, lecz ich stan jest słaby dlatego przymierzam się do ich renowacji I tu pytanie gdzie, do kogo je oddać we Wro. Aby było dobrze i w przystępnej cenie. Oraz jakie są tego koszta ? Proszę was o pomoc i zaproponowaniu kogoś kto by się nimi zajął Z góry bardzo dziękuję. Edytowane 10 Lipca 2013 przez zielak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 http://www.maxbimmer.pl/f34/piaskowanie-malowanie-proszkowe-felg-10108/ Kolega Matrix oprócz malowania zajmuje się też o ile mi wiadomo renowacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dzięki bardzo, napisałem priv do Matrixsa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 lepiej dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 zadzwoń bo rzadko tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 jestem jestem byłem n a urlopie działamod poniedziałku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Zdecydowanie polecam Marcina z Żorawiny Polerowanie, polerka felg - prostowanie, spawanie i lakierowanie Nie jest to co prawda stricte Wrocław, ale wszystko zależy od punktu garażowania :-) Po opinii kilku znajomych osób, którzy tam robili, odświeżałem tam swoje 19" w lipcu tego roku (malowanie proszkowe i polerka), mogę w 100% polecić (sam efekt jak i kontakt/terminowość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi