Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie chcialbym wymienic lampy przednie lecz nie chce sie bawic w xenony zmiany zderzaka i pakowanie spryskiwaczy chodzi mi o cos takiego LAMPY PRZEDNIE SOCZEWKOWE SOCZEWKA BMW E39 (3343182433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy wystepuja one na zarowki h7 i jak jest z podlaczeniem tego plug&play ? do rocznika 97 chcialbym to wsadzic.

jeśli taką kase chcesz na to przeznaczyć to ja bym kupił take --- > LAMPY REFLEKTORY BMW E39 95-03 RINGI H7 BLACK DEPO (3325809128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

na pewno bedą pasować a xenona wsadzać nie musisz jak nie chcesz montować spryskiwaczy.

el banano bardzo chetnie lecz odrzucaja mnie te napisy na tych lampach... : /

no może faktycznie jest ich tam sporo nie zwróciłem uwagi ale idealnie czystych itak przecież nie znajdziesz bo chociażby homologacja jest na kloszu.

fakt że takie napisy to spooooora przesada ale ja wrzuciłem pierwsze z brzegu lampy myśle że jak poszukasz u innych sprzedający to możesz znaleźć takie bez wyrytego wiersza.

A tak swoją drogą to przecież przez lampy sie nie patrzy na droge :P

Edytowane przez el_banano

No nie wierze :lol: przecież ja tego na serio nie powiedzialem

No ja wiem. też mam na lampach takie wiersze i mi to osobiście nie przeszkadza ale jak kolega Avascik chce takie bez napisów to życzę powodzenia w szukaniu bmw_1

Kolego te lampy z pierwszego zdjecia to na moje skromne oko są oryginały a w takowych tylko xenon wchodził (jeżeli sie myle to mnie poprawcie), pozatym 2 rzeczy które musisz wiedzieć jak wsadzisz xenon to błąd żarówki wyskoczy a druga rzecz to na przegladach nie czepiahja sie do sprysków. Ja mam zmienione na xenon bez sprysków i juz 4 rok śmigam bez kłopotu. Pozdrawiam.

Ja mam zmienione na xenon bez sprysków i juz 4 rok śmigam bez kłopotu. Pozdrawiam.

to masz farta z tymi spryskami u mnie na diagnozie jest taki jeden typek że u niego nie przejdzie żadne auto które ma cokolwiek zmodzone -dobrze że nie sprawdza powietrza w kołach czy jest wiejskie czy miejskie :lol:

a druga rzecz to na przegladach nie czepiahja sie do sprysków.

Spryski to najmniejszy problem, bez samopoziomu i czujników nachyłu auta zapomnij, chyba że masz wyj.....e na resztę kierowców i chcesz pogłębiać stereotyp Bumiarza "Tjiuningowca"