grzesiek2304 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ok, spróbuję tego programu i dla pewności wyczyszcze jeszcze soczewke Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja używam nagrywarki i konwertera Windows 7 i nigdy nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 ten program ashampoo coś tam coś tam i płyty jakieś markowe typu verbatim czy sony i najniższa prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Na Sony nagrywałem i lipa, za to czyta jakąś starą płytę Tesco jutro jeszcze wyczyszcze soczewke Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 ja nagrywam co mam pod ręką i nie miałem nigdy problemów żadnych ze zmieniarką, więc może to będzie już wina np zmęczonego lasera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Co do płyt CD polecam niebieskie DTK!!! Też mam słaby laser w wierzy i pamiętam że na tych płytach czytało jak złoto i to praktycznie tylko na nich, reszta płyt u mnie nie chciała płynnie chodzić. NIe wiem czy jeszcze je sprzedają bo ostatnio kupowałem je kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A czym czyścicie laser wsadzacie płytę czyszczącą czy rozkręcacie i ręcznie np. starą metodą wódka czy spirytus na patyczek do uszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 patyczek do uszu i bez żadnych perfum... już raz tak laser zajechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) ja nagrywam co mam pod ręką i nie miałem nigdy problemów żadnych ze zmieniarką, więc może to będzie już wina np zmęczonego lasera? tego się najbardziej obawiam EDIT: soczewka wyczyszczona i już czyta wszystkie płyty co ciekawe lepiej sobie radzi z płytami nagranymi z prędkością x24 niż x8 Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi