Mauser Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 brawo spoilerki sobie daruj narazie... najpierw będziesz musiał stan techniczny doprowadzić do doskonałości, inaczej auto Ci sie rozkraczy Zderzaki i nakładki tylko a'la oryginalne M-tech, albo hartge - inne oszpecają E30 i wyglądają jak z festynu No i ważna kwestia - co włożysz w auto napewno CI się nie zwróci i nikt przy kupnie nie doceni tego co w auto wpakowałes... może bedzie łatwiej je sprzedac... pozdrówka Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Po pierwsze to NIE RÓB CHOINKI Z SAMOCHODU :!: choć oczywiście to kwestia gustu... Poniżej jest adres strony jak wsadzić M50B25 krok po kroku(i inne też), tylko z małym minusem... http://www.e30.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Podawałem stronke.... Twm jest dużo info ale made in dojczland... Wskakuj na beemka klub.pl albo na PW pisz Szczęsliwego nowego, więcej kuni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wiec auto chcialbym aby wygladalo jak to an fotkach tylko lakierek albo ciemna zielen albo czern ale podobaja mi sie te spoilery zaden wiejski tiuning takie delikatne gustowne pasuja do E30 i oczywiscie bez skóry w srodku bo kto za to zaplaci;/ (ile moze kosztowac tapicerowanie w tym stytlu?) I jeszcze jedno pytanko po zakupie silnika i wsadzeniu do E30 jakies naprawy regualcja ? Co nalezalo by zrobic bo piszecie ze silniczek do perfekcjki doprowadzic i ile bo to wynioslo? Oczywiscie wiem ze to zalezy od stanu auta w jakim bedzie.. wszytskie artykuly w DE;/ ale czekam na otwarcie beemka po nowym roku i tam podobno jest opisana przekladka:) [ Dodano: 1 Styczeń 07, 13:58 ] kolejna fota TYŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jest opisana, ale bez wszystkich szczegółów. Ta siatka z tyłu zderzaka to jakaś pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Qrcze a niemieckiego to na pewno nie zrozumiem ehm. Fakt siatka zalatuja troche wiochą ale przod wymiata na tyl mozna zawsze cos innego wsadzic:) [ Dodano: 3 Styczeń 07, 18:12 ] widze ze tamat zakonczony chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ja osobiscie mam e30 z silniczkiem m20b27 to jest 325e i nie narzekam nieraz mnie zaskoczyla na drodze niemilo(tylni naped => uczy respektu) spalanie zaczyna sie od 10l w trasie i od 13 w miescie mowa o lpg oczywiscie frajda z jazdy jest niesamowita a ten silniczek jest bardzo elastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 temat zakonczony bo ile można... jak w tydzień wszystkiego sie dowiesz o swapie to gratulacje. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 :shock: no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 na beemka klub jest opis PUZ'a - m.in. z jego informacji to wziąłem. Jak byś mógł rzucić jakiegoś linka do tego tematu, bym był bardzo wdzięczny, gdyż jestem tym bardzo zainteresowany (pytałem już o swap na tym forum),ale nie moge tego znależć na BEEMKA-KLUB. Z góry dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 tez bym byl bardzo wdzieczny za linko do pzrekladki silnika z bmw 5 325i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=10261&postdays=0&postorder=asc&start=125 spokojnie.... to nie jest przepis jak to zrobić... trzeba samemu duuuuużo szukac i czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ale mu to musi palic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie pali dużo... odp już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 mauser a twoja 2.5 ile ci pije? szczeze z reka na srcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 10l trasa/miasto - prędkość do 120 km/h - obr zawsze więcj niż 2000, i ruszanie do 3500 obr za każdym razem miasto - około 12-13 - bez deptania, ale jak świateł nie odpuszczałem okazało się jednak że sonde odpiętą miałem... nie wiem jak długo, nie pamiętam nawet... spalanie może być trochę inne po podpięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 sonda odpieta = wieksze spalanie tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 o ile dobrze kojaże to tak. Z tym że jak narazie silnik łazi jak łaził, czyli raz równo raz nie, i 2-3 sekundy jakby na gareek nie palił... jak dzisiaj będzie to samo to mam sondę do wymiany... no i kopułkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zobaczymy jak na nowej sondzie bedzie palila . A mam pytanko idzie zrobic cos zeby beta 2.5 mniej palila? jakies regulacje czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Boje sie jednak spalania w silniki 2.5 170KM bo wiadomo jak to jest chce sobie ostro podeprac po miescie, jakies baczki, slizgi, boczki.... To kup sobie 325e i zainwestuj 1000zł w szpere bedziesz bardziej zadowolony niz z 325i a wydatki na benzynke miło Cie zaskoczą :wink: Zreszta poczytaj / zobacz co Enzo potrafi zrobic ze swoją ETĄ bmw_beer <bmw_1> to zeby nie tzrebabylo szukac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ladnie pali buty hihi enzo tak palil ze az lampe pzrepalil:) [ Dodano: 7 Styczeń 07, 12:25 ] Enzo ile CI pali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 najmnie jzdazylo sie 7.3l na tarsie jazda z predksocia okolo 120-140kmh A najwiecej 27-28 :twisted: [ Dodano: 7 Styczeń 07, 19:11 ] aha . maisto przy butowaniu, tzn. ja ejzdze gaz, hamuelc, gaz.... 18l/100kmh trasa 12-16l, tez ostra jazda (140-200kmh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 28 ? hhi ENZO MA CZOŁG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp100 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 moja trasa spokojna jazda do 120 ok,10l-11l ,miasto minimum 13l srednio 15l,,oczywiście lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi