donkol Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 1 Witam chcialem sie zapytac jakiego typu filtr stozkowy kupic jak auto mam na gaz bo podobno nie wszystkie filtry stozkowe pasuja do gazu? 2 Czy filtr stozkowy daje mocy ? czy to tylko kit ? stozek musze zamontowac bo inaczej blosa nie wsadze. 3 Gdzie kupic najtaniej stozek we wrocku? 4 Jak gas bedzie chodzic bez silniczka krokowego, gadalem z typkiem gazownikiem i powiedzial abym wywalik s. krokowy i wstawil srube ( chyba z regulacja ) to bedzie bez krokowego podobno lepiej chodzi? 5 Czy komputer ( lo gas ) nie jest jakos podlaczony z silnikiem krokowym jak go wymontuje to co na to komputer ?? chyba komputer jest odpowiedzialny za podawanie gazu? 6 Jak najlepiej regulowac gaz na analize spalin i srubka czy przez komputer i gdzie we wrocalawiu reguluja lo gas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Podjedz do Radwanic do Eko-Alma co prawda zajmuja sie instalacjami BRC ale wydaje mi sie ze najlepsi fachowcy w miescie i bez problemu to wyregulują , wkoncu szkolą instalatorów gazu :wink: Natomiast co do stożka to zdania są podzielone ale ja tam przeciwskazan nie widze mam w VW T4 Multivan 2,5 benzyna załozony stozek bo inaczej sie filtr nie miescił i zbiera sie elegancko zadnego zamulania ze o strzałach w dolot nie wspomne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Bmw ze stozkiem chodzi o wiele lepiej,nie ma roznicy jaki stozek gaz to tez paliwo,jezeli wywalisz silnik krokowy od gazu i wstawisz srobke zaoszczedzisz ze 2l gazu na 100km,jak wymontujesz silniczek to nic sie nie stanie tyle ze na przeglad musi byc 8) ja tak mam wiec mowie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauser Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 1 Obojętnie - bawełniany a nie papier - ja mam Jacky 2 nic nie daje - poza wyglądem i mniej miejsca zajmuje 6 Analiza spalin - a jak się da to łącznie z hamownią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi