Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Panowie podobno forum istnieje po to, żeby sobie pomagać, więc zaryzykuję składając taką propozycję. Jak wiecie we Wrocławiu kroją za wszystko, wymiana oleju (mając swoje materiały) kosztuje około 250zł stąd moja prośba. Potrzebowałbym kogoś z pojęciem, nie laika bo sam nim jestem, i łap do swojego auta nie pcham w ogóle. Do zrealizowania byłyby dwie sprawy. Pierwsza to nie paląca się w ogóle kontrolka airbagu. Podłączając pod kompa wyszła uszkodzona mata. Kontrolka jednak powinna się świecić cały czas. Potrzebne więc będą umiejętności manualne bo chyba trzeba będzie odkręcić licznik. Druga rzecz to podłączenie emulatora maty: http://allegro.pl/emulator-maty-bmw-mat ... 42687.html. Planuję zakup czegoś takiego. Jak wiadomo po zainstalowaniu emulatora potrzebne będzie podpięcie pod kompa i chciałbym aby potencjalny 'mechanik' miał ze sobą potrzebne do tego gadżety.

Pogoda sprzyja więc zaproponuje np. 12 carlsbergów. Jeśli ktoś z Wrocławia i okolic jest zainteresowany proszę o kontakt 728373308

Pozdrawiam Piotrek

Gość dirty.73

za daleko mieszkam,bo nie lubię carlsberga,więc byś oszczędził:)emulator maty ci nie potrzebny,można komputerowo ją wyłączyć, jak ktoś będzie chciał cię kasować za wymiane żaróweczki i 10 min pod kompem........

Dlatego też szukam kogoś kto posiada manualne umiejętności i potrafi rozebrać licznik. Uroczo by było jeśli ten ktoś miałby program do wyłączenia maty. Proponuje za to piwo gdyż oferty wrocławskich mechaników nie są zbyt atrakcyjne. Facet chce mnie skroić a fakt jest taki, że zajmie mu to 10 minut

nussnut tak jak rozmawialiśmy wyłączyć matę mogę bez problemu, ogólnie NCS'em mogę pogrzebać, zegary rozebrać też umiem, ale czy znajdę przyczynę nie wiem. Aktualnie jestem poza Wrocławiem (80km), więc mógłbyś mnie odwiedzić w ramach popołudniowej nudy, albo poczekać aż się będę kręcił we Wrocku.

nussnut tak jak rozmawialiśmy wyłączyć matę mogę bez problemu, ogólnie NCS'em mogę pogrzebać, zegary rozebrać też umiem, ale czy znajdę przyczynę nie wiem. Aktualnie jestem poza Wrocławiem (80km), więc mógłbyś mnie odwiedzić w ramach popołudniowej nudy, albo poczekać aż się będę kręcił we Wrocku.

Ok dzięki dam Ci znać