Krzysiek_E-30 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Pierwsza skradziona sztuka: [ATTACH=CONFIG]26006[/ATTACH] "UWAGA !!!! Skradziono auto !!! Dziś w nocy w Poznaniu skradziono auto koledze z naszego forum "pacanofka". Auto stało w dzielnicy Łazarz. Kradzieży dokonano dziś w nocy z 6.07 na 7.07. Numer podwozia WBABE11070JG69875 Typ 316I E E36 COUPE Wszelkie informacje mile widziane. Użytkowników z innych klubów proszę o rozpowszechnienie info na ich forach zwłaszcza na forach w Poznaniu !!" Druga skradziona sztuka to: [ATTACH=CONFIG]26005[/ATTACH] "Siema, dzisiaj w nocy z 6 na 7 lipca ukradli mi moje auto, BMW e36. Stało pod blokiem na ul. Górki 17. Jeśli ktokolwiek by je widział to bardzo proszę o kontakt." Co to się dzieje. Prawo mamy dla nich za miękkie. Złodziejom powinno się od razu łapy przy samej d**ie usuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 no szok dwie e36 ktoś zlecenie na części miał czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 nogi z du*y bym powyrywał... mam nadzieję, że się znajdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 O ja cie jakie bydlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati174 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 o tej drugiej sztuce czytałem na innym forum że zginęła w maju czy tam w czerwcu, już dokładnie nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy328i Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 efendii jak paser chce to i 5 takich e36 zniknę jednej nocy, widać że m-pakiety chcieli 8) a silnik to dodatek, pewnie sami byli nie mile zaskoczeni jak wracali, że to 1.6 ^^ złodziej dostanie za pierwsza 600-1000zl, druga z 1000-2000, potem idzie na gniazdo do rozbierków i tak się kręci. Jest specjalna jednostka policji od kradzieży aut i cały czas działa w tym środowisku, wątpię żeby ktoś te auta ukradł na driftowozy , wydaję mi się że auto znikło z poznania i pewnie zostały z niego tylko części na allegro, szrotach no i w lesie to co zostanie z rozbiórki. Przykre ale prawdzie, pozdrawiam i współczuję właścicielom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przykra sprawa. Mojej sasiadce wlamali sie na chate jak spala i zwineli laptopa i kluczyki do superb i golfa V. Ale tylko golf z p9dworka zniknal. Wspolczuje utraty koledzy Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy328i Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 przypał to jest takie auto kraść na driftowóz i wkładać 4.4 w kradzione 1.6? :shock: nie chodzi o to za co się "spada" u pasera nie którzy chcą się najeść łyżka a nie łopatą, trzeba było e36 coupe to się załatwiło. Zobacz sobie jakie są najbardziej chodne auta wśród złodziei, nie tylko kradnie się nowe wozy, kradną wszystko od X5 po stare FIATY. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandat Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 U mnie na osiedlu ostatnio ukradli kołpaki od Tico. Znajomy mało się nie przewrócił... jak swoje auto zobaczył.pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 U mnie na osiedlu ostatnio ukradli kołpaki od Tico. Znajomy mało się nie przewrócił... jak swoje auto zobaczył.pytanie_bmwCzy to coś wnosi do tematu??Chyba nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi