bodek Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam jak w temacie potrzebuje wiadomości na temat produktów firmy MAGNETI MARELLI a dokładniej na temat przepływomierzy powietrza tej firmy. Jeśli ktoś miał może możliwość montować coś takiego u siebie lub u kogoś innego to proszę o info czy warto czy raczej nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Części tej firmy szły na pierwszy montaż np. Fiata Cinquecento. Jak coś zmieniam w Cieniasie to Magneti zawsze najdroższe. Mam wahacze z Magneti bardzo dobre wykonanie. Innych części póki co nie musiałem wymieniać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wkładałem do 320d właśnie takiej firmy.Niestety kasa wyrzucona w błoto auto jechało lepiej niż na padnietej czy odpietej ale gorzej niż na orginale bosch reklamacja nic nie dała bo według producenta działa poprawnie . Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie polecam. Sonde kupilem na szybko bo potrzebowalem ( za 2h jechalem do Chorwacji i sprawdzalem auto - blad wyskoczyl ;/ ).. Wlasnie tydzien temu minal rok i padla juz wstawiony Bosch.. Pamietaj, ze do BMW wszelkiej masci czesci elektryczne tj. sondy, przeplywomierze, przepustnice, czujniki walka, walu, cisnienia oleju itp.. kupujemy tylko i wylacznie oryginalne. W tym temacie wyjatkiem jest przeplywomierz, Bosch cos ostatnio robi je slabo, a do nowszych BMW szly Pierburga i jesli zmienialbym przeplywomierz to zakupilbym wlasnie taki, a w sumie wystarczy ten lizak ze srodka: PIERBURG PRZEPŁYWOMIERZ BMW E81 E46 E39 E38 E53 (3370945112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 więc to jest wymienialne heh nie wiedziałem --- to po co sprzedają naj częsciej w całości ????? skoro idzie to wymienic o wiele taniej hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) w e46 prócz samej przepływki poprawili budowe samej obudowy... dodali w srodku tunelik i cos tam jeszcze ... stary typ [ATTACH=CONFIG]26019[/ATTACH] poprawiony [ATTACH=CONFIG]26020[/ATTACH] Edytowane 8 Lipca 2013 przez qolar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dzięki chłopaki za wypowiedzi, padła mi przepływka i zastanawiałem się nad przepływką tej firmy bo cena kusi ale po tym co przeczytałem raczej dołożę $$ do boscha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 W ojca VW Passat B5 FL przepływka tej firmy, kupiona jako nowa padła po 3 miesiącach..potem serwis i po ok 2 miesiącach oddali $. Kupił używkę Bosch'a i rok czasu jest już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 firma sama w sobie nie jest zła,ale jeśli chodzi o przepływki,to coś im nie poszło.na wszystkie,jakie sprzedałam,miałam reklamację.lepiej już kupić oryginalną używkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 firma sama w sobie nie jest zła,ale jeśli chodzi o przepływki,to coś im nie poszło.na wszystkie,jakie sprzedałam,miałam reklamację.lepiej już kupić oryginalną używkę. Masz na mysli Boscha? Ze nowe przeplywki kuleja? Mam takie samo wrazenie z kilku aut. Jako osoba, ktora doglebnie przerobila temat, a czesc nie jest tania, bralbym Pierburga nastepnym razem. Np. W mojej jest Bosch oryginalnie, ale w nowszych E39 tj. po liftingu i do diesli szly juz Pierburgi wiec aprobate BMW maja i z jakiegos powodu zaczeli je montowac zamiast Boscha. Nie zaglebiam sie, ale tak jak mowilem na dzien dzisiejszy tylko Pierburg. Znam goscia co wlozyl do 540 i twierdzi, ze kultura pracy silnika lepsza niz na nowym Boschu, minimalna, ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi