Flashback Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Witam, Panowie potrzebuje waszych porad, co zrobić - oddać do blacharza lakiernika czy szukać magika od wyciągania wgnieceń?? Jestem jutro umowiony w pewnym zakładzie blacharsko lakierniczym na malowanie maski i robienie tego dachu, tylko niewiem czy oni mi tam szpachlu nie nawalą i będzie lipa. Pomocy bo pilne Edytowane 17 Lipca 2013 przez Flashback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 hmmmm pewnie szpachlu bedzie ,bo to dziwnie powyginane takie a jak ty to zrobiłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 bo nie uprawia się seksu na dachu i na masce tylko w aucie ( wiem bo też mam wgnioty ) :lol: dobrze że ja dachu nie mam ale maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashback Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 mój błąd, maski nie domknąłem i podczas jazdy otworzyła się no i się stało, szyba nie naruszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 blokady nie masz ?? nie tak łatwo by się otworzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 no nie fart -bo maski powinny być otwierane jak w e30 :lol: dla zapominalskich :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashback Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 to był mój cholerny błąd że nie domknąłem jej na tą pierwszą blokade, a tylko położyłem delikatnie. Zdjąłem już podsufitke ale na moje oko ciężko to będzie wypchać, bo akurat to są wgniecenia bardziej przy szybie , a w tym miejscu od środka jest podwójna blacha i ciężko będzie cokolwiek tam wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Żadni magicy tego nie zrobią tak żeby nie było śladu, bo blacha jest pozałamywana, więc tylko szpachlowanie. Jak dobry blacharz się za to weźmie to lakiernik nie będzie dużo szpachlował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Powiem Ci, ze nie jest ciekawie, ale magicy od wyciagania wgniecen mogliby cos pomoc. Ja bym na dzien dobry do nich uderzyl. Lakiernik jakis ogarniety czy garazowy? Moze tak sie skonczyc, ze szpachlu nawali ;/ nie mam pojecia jak inaczej moglby to zrobic, sam mam wgniotke na bagazniku i boje sie robic bo za pol roku szpachel popeka jak nawala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashback Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dziś oddałem samochód w ręce firmy lacart.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 jak możesz to zrób zdjęcia przed malowaniem lub w trakcie prac tak by można było podejrzeć jak to robią bo temat ogólnie ciężki do ogarnięcia by skutków ubocznych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashback Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 niestety nie mogę takiej foto relacji zrobić, dzieli mnie zbyt duża odległośś miedzy tą firmą - ponad 50 km. Prawdopodobnie w piątek jadę po odbiór auta i jedynie co mogę wstawić to zdjęcia już zrobionego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 powiedz im niech oni zrobią fotorelację kasę biorą to niech cykną co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Miernik ma? Jak nie wyciagna nic tylka walna 3mm szpachlu to czujnik wylapie.. A wtedy Ty... Powinienes zaczac sie martwic ;/ bo tak gruby szpachel dlugo nie przetrwa.. Ale ponoc maja teraz jakies nowe mieszanki i sa trwalsze, anizeli szpachel. Jakas tam zywica z czyms i ponoc to daje rade.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashback Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Już jest zrobiony. Maska pomalowana, dach był widać klepany od środka bo widać ślady. Mam kolejny kłopot, wczoraj kilka razy zamykałem i otwierałem maske bo chciałem ją wyregulować i w końcu tak zamknąłem że nie moge jej teraz otworzyć, trzyma lewy zamek, albo linke zerwałem albo coś z tym uchwytem do otwierania jest nie tak, na dodatek wsadziłem nie potrzebnie nerki i nie mogę się teraz dostać do środka, także znowu jest lipa. Coś ostatnio mam pecha, bo wszystko mi się psuje, nie tylko samochód Edytowane 17 Lipca 2013 przez Flashback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Maske malowali wiec pewnie sciagali, a co za tym idzie to zle zamontowali, podjedz i niech otwieraja bo moze byc ciezko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi