Gość Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Siema! Którędy szybciej do Wafki przez Kępno, Wieluń czy może przez Opole, Częstochowę?? Chodzi o trasę najszybszą, koszty paliwa się nie liczą, przy doradzaniu weźcie też pod uwagę obecną aurę czyli żeby droga była sypana, odśnieżana. Do wafki będę wjeżdżał w okolicach 10-11, ma ktoś jakiś patent na ominięcie korków na wjeździe w tych godzinach?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wrocław - Oleśnica - Kępno - Wieluń - Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wrocław - Oleśnica - Kępno - Wieluń - Warszawa Dokładnie tak . Ja na święta byłem w Wawie . 4,5 h jazdy na spokojnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 W lecie tą trase mozna zrobic w niecałe 3 godziny :wink: ale wyjezdzajac w okolicach 3-4 rano no i CB by nie zawadziło bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 CB niestety nie będzie, a wyjazd w okolicach 6 rano we wtorek, także średni czas, na 5h myślę że trzeba się przygotować..... dzięki za podpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja jeździłem firmowo (czyli szybko) 8) zawsze inną trasą niż proponujecie: Wrocław -> A4 do Katowic -> trasa nr 1 (tzw. Gierkówka) do samiutkiej Wawy. Czas?? zależy czy na autostradzie jedziesz 130 czy 170 :twisted: ale średnio 3-4 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Bazylfox toś ty chyba po gierkówce jechał tak jak po A4. Chyba , że ja tak wolno śmigam bo do katowic z wrocławia jadę 2 godziny a później z katowic do Warszawy w 2 ?? hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Do Katowic nawet moim 1.6 jadę max jakieś 80 minut... i wcale nie pędze happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Może dlatego mój czas jest troszkę większy bo liczę z pod domu (Pilczyce) - 30 minut na wjazd na A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Może dlatego mój czas jest troszkę większy bo liczę z pod domu (Pilczyce) - 30 minut na wjazd na A4. Ja liczę od bielan do tablicy wawa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 W tamtą pojechałem przez Kępno, Wieluń, z Shella na Legnickiej do Warszawy Centralnej(dworzec) dojazd zajął mi 3,5 godziny bez CB i mandatu ;-) Z powrotem nasz kierowca zarządził że będzie jechał przez Częstochowę......... Z małą przerwą na jedzenie-ok. 45min zajęło nam to ponad 6 godzin Na gierkówce można się sporo naciąć na ograniczeniach do 70km/h, często policja tam stoi a i mnie by zdybali, ale naszczęście już spisywali sponsora to nie zdążyli radaru łapać. A ile na tych 70 jechałem to nie powiem, ale samochodem z kratką jechałem to nie mogłem zawieść wszystkich jeżdżących z kratkami i chyba spisałem się dosyć dobrze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 A ile na tych 70 jechałem to nie powiem, ale samochodem z kratką jechałem to nie mogłem zawieść wszystkich jeżdżących z kratkami i chyba spisałem się dosyć dobrze Hehehe - sie jeździ, sie wie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi