Krzysiek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 W najbliższym czasie planuje przeniesienie forum na nowy serwer w związku z tym mogą być problemy z dostępem do forum od dzisiaj tj. 05.07.2013 od mniej więcej 12-13 do momentu ustabilizowania się serwerów DNS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 haha u mnie też działa ale dwa dni kompletnie nic i nie mogłem się zalogować good job :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Od momentu przeniesienia przeglądarka Opera mini przestała mi właściwie ogarniać forum zarówno na symbianie,OS nokia jak i androidzie. Po wpisaniu postu/wiadomości/tekstu i kliknięciu wyślij-wywala mi znowu puste okno wiadomości(nie sejwuje wpisu) i nerwy mi psuje zwłaszcza przy długich postach. Nie mogę odpowiedzieć komukolwiek na PW ani zacytować postu innego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Trudno mi powiedzieć co może być przyczyną, teoretycznie poza innym miejscem położenia nic się nie powinno zmienić. Możliwe, że Opera mini ze względu na swoją specyfikację dłużej musi przetrawić przeprowadzkę forum lub problemem może być położenie serwera w Polsce i serwery opery nie funkcjonują z nim prawidłowo. Zobaczymy może się przegryzie, obecnie nie mam najmniejszej koncepcji jak inaczej rozwiązać Twój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 U mnie na Lumii z W7.8 po przeprowadzcce zdecydowanie wolniej się wszystko ładuje - wcześniej klikałem na temat i już się otwierał a teraz jest kilu sekundowe opóźnienie a jeżeli są zdjęcia w poście to nawet 30-60sek muszę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jeśli chodzi o przeglądarki mobilne,zalecam zmianę stylu na mobile style na dole strony i sprawdzenie jak działa wszystko wtedy. tego posta napisałem z opery mini na androidzie z ustawionym wlasnie stylem mobilnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Niestety nie pomogło-przy krótkich postach jest ok-przy długich muszę skopiować "ręcznie" do schowka potem odświeżyć stronę,wejść jeszcze raz w temat/post i wkleić. W temacie PW dalej lipa. Nawet piwa nie mogę postawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Akurat stawianie piwa działa mi na Operze mini, natomiast pisanie postów ani PW nie. Nie wiem sam o co chodzi, muszę to przeanalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 u mnie nie można urzyc szifta i entera żeby przesjc do nowego wiersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi