dycu7 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 witam wyskoczyl mi blad czujnika walka rozrzadu, da sie to jakos usunac czy trzeba kupic nowy czujnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 temat rzeka :-P jaki silnik i którego wałka jak po wykasowaniu błąd powraca to do wymiany no chyba że rozleciała się wtyczka bo miałem kilka takich przypadków przy m52 m54 na czujniku od wałka wydechowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 silnik to m43tu 1.9 i mam wydruk ze jest blad czujnika od poprzedniego wlasciciela dlatego chcialbym teraz sie podpiac pod kompa i sprawdzic co da sie z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 podepnij pod kompa, skasuj i sprawdź jeszcze raz czy się pojawił, auto jak pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiix Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Mam taki sam błąd i takie objawy: - nie pali na ciepłym (nie jest to regułą), na zimnym śmiga elegancko bez problemu - próbując go zapalić na ciepłym jakby zapala na sekundę i gaśnie. Po odczekaniu 30-60 minut odpala. - na kompie po skasowaniu dalej wyskakuje camshaft sensor (czujnik wałka rozrządu) Zamawiam oryginalny używany czujnik bo nowy drogi i napiszę czy mi to pomogło. Tyle, że ja mam BMW 320d lift. U mnie jest jeden czujnik nie wiem jak u Ciebie bo piszą ludzie, że mają po dwa wlotowy i wydechowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 u mnie normalnie chodzi. jak z fabryki nic nie dlawi sie nie gasnie, ale ta kontrolka mi przeszkadza dlatego pytam czy ktos z was ma sposobnosc zeby mi to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 u mnie normalnie chodzi. jak z fabryki nic nie dlawi sie nie gasnie, ale ta kontrolka mi przeszkadzadlatego pytam czy ktos z was ma sposobnosc zeby mi to sprawdzic jak jesteś z moich okolic to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 niestety nie jestem z twoich okolic jestem z wroclawia i dlatego pytam czy ktos z wroclawia moglby podpiac kompa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 ja mam kompa takze jak chcesz to podjedź na Nowy Dwór - jak cos to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashback Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 u mnie normalnie chodzi. jak z fabryki nic nie dlawi sie nie gasnie, ale ta kontrolka mi przeszkadza dlatego pytam czy ktos z was ma sposobnosc zeby mi to sprawdzic napewno chodzi jak z fabryki?? powinień być delikatny spadek mocy, a czuć go najlepiej na 1 i 2 biegu jak deptasz w gaz, no i silnik głośniej pracuje. Mówie o czujniku położenia wałka rozrządu wydechowym, wiem coś o tym bo ostatnio go wymieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 czy jest ktos jescze kto posiada kompa do podpiecia?? bo kolega lijo niestety nie polaczyl sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jeśli błąd po skasowaniu się pokaże to pewnie auto nie chodzi tak jak powinno... Szukaj kogoś z Wrocka skasuj błąd przejedz się i znów sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiix Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a kto wymieniał ten czujnik na zamiennik? Jakiej firmy i jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi