BaNdUr Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Siemanko! ostatnio zabrałem się za odkurzanie auta i po wyciągnięciu fotela pasażera bezmyślnie przekręciłem zapłon i zapaliła mi sie kontrolka poduchy, dlatego też mam do was pytanie: Kto w pobliżu Wrocławia jest w stanie mi pomóc usuwając błąd i za jaką kwote, Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 hmm ja Oleśnica Kamcio Wrocław - lubin 5oul Wrocław i jeszcze ktoś wiem że jest ale nie pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 jaki rocznik auta? jak poniżej 96 to z listy wyżej zostaję Ci już chyba tylko ja jak coś to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 aaa no tak... zapomniałem że to e36..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 w DDZ/wroclaw mam ADS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 1996 także chyba sie załapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Zamówiłem coś takiego na allegro, Czy będzie w stanie to rozwiązać mój problem, czy to zwykły kicz i ściema? LINK:Interfejs BMW USB 1996-2006 - INPA PL OBD20 pin (3299434669) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 dobre do aut powyżej 96' swojego auta w pełni tym nie zdiagnozujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 może coś sie uda? jestem przy nadziei:D tatusiek ma e39 98r także jak nie mi to jemu się przyda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 dobre do aut powyżej 96'swojego auta w pełni tym nie zdiagnozujesz Jeśli interface który zamówiłem nie będzie w pełni diagnozował mojego auta na pewno zgłoszę się do Ciebie i zamówię odpowiedni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 namiary znasz jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi