stoker83 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam, mam chyba poważny problem, przegotowując się do wyjazdu postanowiłem naprawić klamkę w tylnych drzwiach o strony kierowcy, siedzi tam mój synek i jest uciążliwe ciągłe otwieranie od środka jak chce włożyć malca albo wyciągnąć. Ale napotkałem na problem, nie wiem jakim cudem gmerając cos przy zamku przekręciłem i zapomniałem ustawić z powrotem zewnętrzną blokadę zamka :bag: efekt taki że nie mogę w żaden sposób otworzyć drzwi, nie mogę znalezc na ten temat informacji zacznę od demontaży klamki ale , jest to wogole możliwe przy zamkniętych drzwiach, tapicerkę miałem zciągniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 W sumie nikt mi nie pomógł z tym ale dałem rade, jakby kto miał podobny problem to sytuacja nie jest beznadziejna, trzeba się mocno nagimnastykować z latarką i jakims długim prętem ale ze ściągniętą tapicerką jest to do zrobienia. Chyba sobie sam powinienem piwo postawićbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg_117 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 siemka akurat mam podobny problem lecz od strony pasażera. Tylne drzwi muszę otwierać od środka a jak zdejmowałem tapicerkę to straszny jest tam dostęp ;/ chyba spadło mi jakiś "drucik" co otwiera drzwi ale dostęp jest masakryczny. Zapodaj jakieś pomoce jak się z tym uporałeś piwko masz ode mnie he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 hej! ja póki co się uporałem tylko z tym że odblokawąłem drzwi i mam jakikolwiek dostęp (od środka) z tego co się orientuje trzeba po tapicerce zdemontować klamkę i nie wiem czy nawet nie prowadzenie szyby, jak tylko znajdę chwilkę to się za to wezmę, jak mi się uda to napewno podzielę się doświadczeniem, no chyba że wcześniej Ty się uporasz z tą upierdliwą usterką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 a mówiła mama kupić coupe to nie słuchaliście :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 a mówiła mama kupić coupe to nie słuchaliście :dance: teraz to prawie jak coupe jak furtka się nie otwiera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 teraz to prawie jak coupe jak furtka się nie otwiera :lol: ha ha ha :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 teraz to ja mam jak w hyundai veloster :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi