STOS Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam Rozładował mi sie akumulator i tym samym centralny zamek nei dziala.Otwieranei awaryjne z kluczyka tez nie dizala,z tego względu ze mialem zamek zamknięty na "dwa razy"(wyczytałem ze wtedy drzwi są ryglowane i otwieranei awaryjne nie działa). Wyczytałem również,że można otworzyć maske i podpiąc akumulator.Czy ktoś to robil i wie w którym miejscu i jak pociągnąć? Ze względu na treść odpowiedzi polecam priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Miałem podobną sytuacje hmm na szczeście centralny ostatkiem sił sie otworzył po n-tym razie . Kluczykiem nie probowalem czlowiek sie odzwyczaja ze jeszcze kluczyk jest do otwarcia drzwi hyhy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Posłałem na Priv Udało się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STOS Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Nadal zamknieta. Probowalem z maska,w necie znalazlem zdjeci ei instrukcje jak,ale chyab cos zle robie bo nei dziala. metoda kluczyka nie dziala napewno(podwojne zamkniecie),kluczyka od bagaznika brak. Zaczynam chyba szukac jakiegos magika od zamkow,inaczej zostaje szyba:) Pozdrawiam i dziekuej za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi