Darozzzz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Panowie, gdzie mogę kupić szpilki do dystansów 3cm? jeśli są takie na allegro bardzo proszę o link, bo albo źle szukam albo tam nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 ŚRUBY ŚRUBA DO KÓŁ DYSTANSÓW M12x1.5x50MM STOŻEK (3339286009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 te śruby są do dystansów 50mm? czyli 5cm.. mogę je skrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 W zasadzie możesz, ale na końcówkach zrobią się zadry, musiałbyś je dobrze podszlifować, przy okazji może kiepsko być ze złapaniem ich do piasty. A nie lepiej kupić gotowe, skoro są do 50 mm to i do 30 mm występują. Koleżka do e46 kupował dystanse plus śruby w sieci Inter Cars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 W zasadzie możesz, ale na końcówkach zrobią się zadry, musiałbyś je dobrze podszlifować, przy okazji może kiepsko być ze złapaniem ich do piasty. Skracalem u siebie szlifierka i zadnych takich problemow niemialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No ale przeciez musi byc 5cm sruba. 3 na dystans i 2 na felge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 I jeszcze coś do wiercenia by sie zdało Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 jeszcze coś do wiercenia by sie zdało A po co komu wiertarka do skracania śrub lub ich oszlifowania, bo chyba kątówką nie ma nikt zamiaru wiercić dziur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 A po co komu wiertarka do skracania śrub lub ich oszlifowania, bo chyba kątówką nie ma nikt zamiaru wiercić dziur sorki miało byc wkręcenia:bag: ..... 3 cm dystansu .. plus felga ...plus troche do wkrecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 to ja już Ci napisałem z miejscem do wkręcenia. 3cm dystans i 2 reszta. I będzie git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi