Piotrek20Tg Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam mam pytanie czy da sie w e39 530d touring odkręcić piastę z łożyskiem bez odkręcania zwrotnicy od wahaczy tzn czy z kanału jest szansa odkręcić torxy trzymające piastę? BO chce odkręcić półoś i wyjąc o ile się da żeby mieć łatwy dostęp do 4 torxów którymi jest przykręcona piasta. Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 oczywiście da się tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 tylko czy jak odkręcę półoś z mostu, nakrętkę z piasty to czy da się całą półoś wyjąc bo wydaje mi się ze będzie mało miejsca miedzy wahaczami żeby przeszedł przegub zewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Kanał nie jest konieczny, w sedanie wymieniałem piasty kiedy auto stało na lewarku, taki tam mały dreszczyk emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Temat łożysk był już wałkowany. Może to Ci pomoże, zapożyczone z forum 1998 528i REAR Bearing the Easy Way!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi