Nem Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 No i po wszystkiemu Kolejna Nysa super udana. Swietne towarzystwo super zabawa do bialego rana Dzieki wszystkim za przybycie i dobra zabawe. Najwyzsza pora odespac 2 noce bo zajechani jestesmy jak rzymskie sandaly. Pozdrowienia i do zobaczenia na nastepnej Nysie oby rownie udanej :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 było pięknie ^^ pozdro dla wszystkich :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wielkie podziękowania dla każdego poklei za tak wspaniałą atmosferę Było naprawde mega no nie da sie tego opisać czuję że jutrzejszy dzień spędze leząc cały czas już sie nie moge podnieść heh ale opłacało sie latanie Do zobaczenia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dzieki za spotkanie I mam nadzieję,że już niedługo sie widzimy znów. Pogoda nam dopisała - pierwsza Nysa bez deszczu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Pogoda nam dopisała - pierwsza Nysa bez deszczu? Rok temu też bez deszczu Dzięki dla całej ekipy Maxbimmera za przybycie i wspólną zabawę bmw_2 do następnego - rychłego zobaczenia bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 pierwsza Nysa bez deszczu? Admina nie było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ja dopiero wstałem.... musiałem odespać te dwa cięęęęężkie dni:p. bardzo udane spotkanie ,pogoda fest [jak wczoraj odjeżdzałem w aucie pokazywał termo 37 stopni...-dziękuje wynalazcy klimatyzacji w samochodzie ],mega dobra ekipa;ta sama co zawsze zresztą ,nie ma po prostu na co narzekać!!! dzięki wszystkim obecnym za wspólnie spędzony łikendzik,do następnego!!! ps. ci co nie byli to NIECH ŻAŁUJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Warto było przejechać 900km, żeby się z Wami spotkać Dzięki i do następnego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIA Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Warto było przejechać 900km, żeby się z Wami spotkaćDzięki i do następnego!!! Edka jakby to było jakby Ciebie nie było??? no jak ??? . Dzięki było super , ekipa nie do podrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ps. ci co nie byli to NIECH ŻAŁUJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już żałuję:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jokeymiras Opublikowano 31 Lipca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 było zacnie 8) skora schodzi z pleców takze srednio :lol: NYSA 2013 by jokeymiras [video=youtube;MpqzCS_PqTU] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 W 11:30 jest mistrz drugiego planu. Jak Majka smigala z kamerka to sie zastanawialem czy to uchwyci Niestety na filmiku slabo widac ale byly skaczace piersi szkoda, ze meskie Pozdro dla kolegi z dystansem i poczuciem humoru do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 oj fajna imprezka- jest czego pozazdrościć uklon_bmw Miras jak zwykle PRO filmikbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Filmik ekstra, aż mnie sciska ze nie mogłem byc :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ale bania :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jak zwykle nysa udana duza ekipa pogoda widze ze dopisala super filom tez dobry pozdro dla wszystkich i szkoda ze niemoglem byc z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi