olejus Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Czy ktoś próbował przeprogramować komunikaty błędów na komputerze ?? Jeżeli tak to zgłaszam chęć nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proper1986 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam z tego co słyszałem można zmienić język komunikatów np. na angielski(ja jeszcze u siebie nie próbowałem bo auto stoi od początku grudnia u mechanika) robi się to tak: po przekręceniu kluczyka na pozycję 1 wciskamy na ok 30 sekund przycisk znajdujący się na tablicy rozdzielczej(umieszczony proporcjonalnie do przycisku kasowania kilometrów tylko po drugiej stronie) po tym zabiegu powinno automatycznie przeżucić na inny język. Jak odzyskam auto to sprawdzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Cześć dzięki za radę. Co prawda mam auto z navi to robi się to znacznie łatwiej ale mi chodzi dokładnie o to aby zmienić komunikaty na polski lub według gustu. Wydaje mi się ze jest to zapisane na epromie siemensa -- próbowałem się do niego dostać jednak boje sie go fleszować. Jak wyciagnałem eprom to znikł komunikat o braku przeciwmgielnych dlatego uznaje ze to on wydaje ostateczne ułożenie pixeli według wskazań komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek540iA Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 u mnie niestety nie ma polskiego szkoda :? angielski,niemiecki,hiszpański,włoski,francuski,usa,ale polaka brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proper1986 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 co fakt to fakt polskiego napewno nie znajdziemy a szkoda <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi