Bisu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 maja byc skany wszystkich wynikow jak wroca z integracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Tutaj kilka strzałów ode mnie: https://drive.google.com/folderview?id=0BykuIBUm0Rj9cTQ4N0x5eU5PLVE&usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 [ATTACH=CONFIG]26625[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26626[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26627[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26628[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26629[/ATTACH]:lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Bardzo fajna zabawa i atmosfera. Szkoda, że się rozpadało. Gratulacje dla zwycięzców konkursów bmw_beer troche zdjęć ode mnie i do nastepnego ! ImageShack Album - 78 images 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja również dziękuje za imprezę, bawiłem się przednio I w sumie dobrze, że się spóźniłem, bo spowolniłbym cały korowód samochodów Jeżeli chodzi o jazde na czas, to jak obrócisz tabele, to Czaku na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas na torze jak również na fajnej imprezie w ośrodku. Szkoda że co dobre szybko się kończy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja również dziękuje za fajnie spędzony czas i dobrą zabawę na torze. Tutaj zdjęcia autorstwa mojego, Tomka87 i Ireny. https://plus.google.com/u/0/photos/104627259420081978899/albums/5918702040180185185 Pozdrawiam i do następnego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wraz z Renią oraz całą ekipą GZ dziękujemy Wam za świetną zabawęuklon_bmw Niczego nie zabrakło -pięknych beemek , rywalizacji , miłej atmosfery , pogody , dobrego humoru, a przede wszystkim mnóstwa wspaniałych ludzihappy_bmw Pozdrawiamy do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Z tym upalaniem to nie miałem pojęcia, że tak mocno wyjdzie kapciuszek pięknie się zgrzał happy_bmw i mam jeszcze tego pana https://www.facebook.com/photo.php?v=436793056440220&l=5602068164894481439 Edytowane 1 Września 2013 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dziekujemy za wspaniały zlot/spot i super zabawe w Sulistrowicachhappy_bmw W szczególności podziękowania dla organizatorów i wszytskich, którzy przyczynili się do ogranięcia imprezy bmw_2uklon_bmw Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek87 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dziękuje bardzo wszystkim , a szczególnie organizatorom - zlot był naprawdę mega profesjonalnie przygotowany. Oby więcej takich eventów. Emocje, wrażenia, poznani ludzie, klimat - nie do opisania happy_bmw nie mogę się doczekać kolejnego zlotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 I w sumie dobrze, że się spóźniłem, bo spowolniłbym cały korowód samochodów Następnym razem przyjedź pierwszy, skosisz trawnik Postuj do organizatorów o dodatkową kategorię na next najniższa gleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 w ktorym MOTORze pisali o nas? sam wysylalem linka do redakcji ale nie dostalem zandej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A skleja juz ktoś jakiś fajny filmik z tego zlotu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Miejmy nadzieję że miras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Widze że zlot był udany szkoda że nie mogłem być z wami ale mam nadzieje że uda mi się być obecny na następnym... bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A skleja juz ktoś jakiś fajny filmik z tego zlotu ?? Miejmy nadzieję że miras. No Miras to napewno. Widziałem kilka nieobrobionych kawałków Było grubo to i filmik będzie lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Jak kto będzie chciał to wyślę oryginały filmów bez obróbki - ale duża "waga" Razem filmy zajmują 2,8GB Edytowane 2 Września 2013 przez pidey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Hehe Miras teraz niema wyjscia :-) a więc panie rezyseze :-) do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Dziekuje za kolejne spotkanie wszystkim obecnym na zlocie;) Miło było Was znów zobaczyć Mam nadzieję,że niedługo sie zobaczymy po raz kolejny!happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 W imieniu GZ-tów Krzysiek już złożył podziękowania więc pozostaje mnie złożyć takie podziękowania w imieniu swoim własnym za ten zlocik. Było fajnie śmiechu pełno przeplatane to wszystko konkurencjami i grillem Co do przeciągania liny to czekamy na wyniki waszych treningów w przyszłym sezonie Wieczorna integracja super śmiechu co niemiara z kalamburów była Pozdrawiam i do następnego spotkania. Fotki od GZ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.544191235636634.1073741843.429126357143123&type=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Czy są już gdzieś zamieszczone czasy przejazdów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 10 Września 2013 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Czy są już gdzieś zamieszczone czasy przejazdów ? No jasne, że są :4: WYNIKI 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Miras, kleisz jakieś moovie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jokeymiras Opublikowano 12 Września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ale mulicie konia :lol: [video=youtube;Tg2AD3Ta37E] a tutaj z przejazdow narazie remoteca ale wrzuce jeszcze kaczmara i tego ziomka z compacta 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi