Nem Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Niebieskie e30 cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Super impreza oby wiecej i w tak dobrym towarzystwie.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Super to ona jest i to nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 super . dzieki za mozliwosc spotkania . pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW uklon_bmwuklon_bmw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ja też dziękuję wszystkim przybyłym, z fajną zabawę, jak zwykle udany zlot, sporo extra furek. Niestety jutro z rana wypadł mi wyjazd, tak więc nie mogłem lecieć z Wami na dalszą integrację chmielową:lol:. P.S. nawet się nie spodziewałem, że mój traktor nie odbiega zbytnio na torze od pincknych i mocnych M-ek :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jakosc nie powala ale stalem obok to nagralem [video=youtube;-9Ji19Xub6Q] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 NEXT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 jak ktoś ma to niech poda wyniki ze wszystkich konkursów, bo niestety nie mogłem być z Wami do końca :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 jak ktoś ma to niech poda wyniki ze wszystkich konkursów, bo niestety nie mogłem być z Wami do końca :? Jak wrócą z integracji :drunk:bmw_beer i dojdą do siebie to pewnie wrzucą też jestem ciekawy bo zaraz po ulewie pojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Również dzięki (ja i wszyscy pasażerowie) za kawał dobrej roboty i świetną zabawę. Oby więcej takich imprez. A wszystkie wyniki mają być koło poniedziałku wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Darecki Opublikowano 1 Września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 dzis mam wiecej mocy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja też dziękuję za mega udany zlot i imprezkę integracyjną Wrociłem pół godzinki temu, ogarnąłem się i cisnę na chrzciny do siostry Jak będzie chwila to wrzucę moje fotki Pozdrawiam i do następnego. Foresto, dzięki za ogarnięcie imprezy, jak dla mnie było mega. Wszystkim z salki integracyjnej wielkie dzięki za super zabawę i miłe towarzystwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 kilka moich fot :lol: ImageShack Album - 50 images Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 kilka moich fot :lol:ImageShack Album - 50 images nie ma zdjęć :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 nie ma zdjęć :? Dodawałem z kompa i były a teraz sprawdziłem z telefonu i też są więc nie wiem dlaczego ich nie widzisz :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Napisał wisnia1419 kilka moich fot ImageShack Album - 50 images nie ma zdjęć sa zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzieki wielkie za spotkanie i za***ista impreze integracyjna :thumbup: Do zobaczenia... Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Impreza przednia, było świetnie, czekam na jakiś filmik Kosa, teraz lecimy do Zdworza na E30 Meeting jak coś to dawaj znać jakie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pidey Opublikowano 1 Września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzięki wszystkim, nie przypuszczałem, że będzie taka super atmosfera - rodzinna - następnym razem będę lepiej przygotowany . A to garść mojej i córki wypocin z Waszej - Naszej bytności na zlocie: Fotocollage 1 - https://plus.google.com/100855089211795162751/posts/DUF4DyA8xnc Fotocollage 2 - https://plus.google.com/100855089211795162751/posts/PwGaxrMEgdU Videocollage 1 - https://plus.google.com/100855089211795162751/posts/VdsoJpCRwka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 również dziękuje , mega fajna impreza i zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 1 Września 2013 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Dziękuję wszystkim za udział w Mega Zlocie. Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili i nie żałują tego czasu spędzonego na Redeco. Sorki za opóźnienia, nie wszystko poszło po naszej myśli ale na pewno wyciągniemy z tego wnioski i Edycja 2 za rok będzie jeszcze lepsza Wrzucam zdjęcia z wczorajszej integracji w Sulistrowicach, na Redeco nawet aparatu nie wyciągnąłem, sporo roboty było ze wszystkim. Gratuluję uczestnikom i zwycięzcom wszystkich konkursów, musimy potrenować by kolejnym razem przeciąganie liny było dla nas https://picasaweb.google.com/110375461609887935712/IntegracjaSulistrowice?authuser=0&feat=directlink Edytowane 1 Września 2013 przez Forest 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 musimy potrenować by kolejnym razem przeciąganie liny było dla nas He he. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja również dziękuje za świetnie spędzony czas i sporą dawkę śmiechu w Sulistrowicach. Musimy potrenować z liną i jeść paszę dla koni jak chłopaki z GZ hehe :lol:, a rzut oponką będę trenował sam, by już nie oddać tytułu "mistrza rzutu oponą" 8) Ponoć pisali o Nas w Motor'ze, miło że przyjechali zupełnie nowi ludzie na tor ( sympatycy BMW). Dzięki również za dobre żarcie (catering) - następnym razem trzeba się umawiać z nimi wcześniej... było naprawdę super !uklon_bmw P.S Z tym upalaniem to nie miałem pojęcia, że tak mocno wyjdzie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) jak ktoś ma to niech poda wyniki ze wszystkich konkursów, bo niestety nie mogłem być z Wami do końca :? Deszcz przerwał ogłaszanie wyników na które czekaliśmy także większość się zmyła. Na filmiku od pideya jest ogłoszenie wyniku filmik nr 6. Mówiłem że maniekm3 dostanie 1st za wydech Mała rekompensata Zdjęcie 66/67 od Pideya wymiata Czaku widać miał niezły ubaw ;p Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Podziękowania dla organizatorów jak i uczestników. Impreza była świetna. Mimo też że czasowo trochę się przesunęło to zadbaliście o wszystko. Miło było poznać kolegów z innych klubów. Czekam na następny taki zlot No i jeszcze raz Dzięki ! Edytowane 1 Września 2013 przez SteFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi