PeJo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 witam, nie wiem czy już taki post był ale nie mogę nic znaleźć ;/ mianowicie posidam BMW e46 320d touring z 2000r silnik m47 i mam radio z monitorem 4:3 cala. Moje pytanie jest takie... Czy jest u mnie wiązka do zmieniarki CD ?? bo na pierwszy rzut oka nic koło czytnika navigacji nie widzę ;/ a nie rozbierałem tapicerki bagażnika jeszcze. jest ona gdzieś schowana czy jeżeli nie było zmieniarki to wiązki też nie ma? jeśli tak to pomóżcie gdzie mam jej szukać i jakie to kabelki. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Rozkoduj sobie VIN, tam będzie napisane, czy masz pociągniętą instalację do zmieniarki, czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi