mateo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 koledzy możecie mi porzucic gdzie mode kupic w miare dobre uszczeki do drzwi bo obecne sie porwały i słychać z zewnątrz ...czy trzeba na serwis podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 chyba lepiej kupić nową.. koszt to ok 200zł ale pewnie taniej bedzie jak zadasz pytanie w tym temacie... NAJLEPSZA OFERTA - NOWE CZĘŚCI DO BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Taniej będzie jeśli kupisz z rozbiórki tylko musisz spytać czy nie są popękane,sparciałe itp. Ja kupowałem do bagażnika za 20zł ładną nie popękaną uszczelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Albo używka, najlepiej ją obejrzeć jeśli jest to możliwe, albo nowe. Nie kupuj tylko jakiś zamienników. Koszt orig. nie jest niski, ok. 150 zł za uszczelkę, ale wytrzyma tyle, co zamontowana w Twoim aucie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Co 150zl za uszczelkę drzwiową? Niemożliwe. Chyba za używkę lub zamiennik. Do e46 w ASO płaciłem 270zl, z jakimiś groszami. Nie sądzę by do e39 była tyle tańsza. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tylną kupowałem na jesieni 2012 roku , po rabacie w aso w Warszawie 152 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi