staho Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 witam czy ktoś sie orientuje czy to jest rzecz naparwialana ? może ma ktoś namiary na osobę, która się tym zajmuje ... jeśli nie chętnie kupię wiatrak z modułem do e46 320d 136 km pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jest to rzecz naprawialna i np ja takie rzeczy naprawiam. Jedyne ale jest takie że do puki nie sprawdzę to nie umiem określić jak duże są uszkodzenia i czy możliwa jest naprawa. Z dobrych wieści dodam że gdyby się okazało że moduł jest uszkodzony w sposób uniemożliwiający jego naprawę to mam taki za 150zł 100% sprawny i sprawdzony z 30dniową gwarancją rozruchową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staho Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 ok. wiatrak chodzi cały czas gdzie moge podrzucic Ci żebyś go zobaczył pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) W module kolegi są uszkodzone tranzystory mocy oraz kluczujące. Niestety bez sprawnych kluczujących nie ma szans na sprawdzenie czy scalaki są sprawne. Koszt jaki trzeba ponieść żeby się o tym przekonać to 60-70zł. Decyzją kolegi staho nie dotykamy modułu i będziemy wymieniać na ten co mam. Po temacie... Edytowane 20 Czerwca 2013 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi