bodek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam jak w temacie chciałbym dołożyć klime do swojej bumy. Wcześniej miałem silnik m43 i przy niej była klima i elektryczny wiatrak za obiema chłodnicami. Teraz mam m50 z visco i pytanie jest takie czy do klimy potrzebuje wiatrak elektryczny montowany z przodu chłodnic czy visco wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 zmieniłeś auto czy silnik :?: visco masz do chłodzenia silnika :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Z tego co się orientuję, bo sam miałem kiedyś e34 z silnikiem m50b20 z lilmą i jak dobrze pamiętam to był tam wentylator , ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pawelo zmieniałem silnik. Ale chodzi mi o to że jak wcześniej miałem 1.8 to też miałem 1 wiatrak tylko że elektryczny! a klima chodziła cacy. Do nowego silnika dokupiłem łapę sprężarki z napinaczem, sprężarkę i koło pasowe do jej napędzania. Sprawa polega na tym czy klima w m50 ma osobny wiatrak bo poprzedni silnik go nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 W M50 masz osobno dodatkowy wiatrak i dodatkowo chlodnice do klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi