kijek74 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ile czasu zajmuje demontaż skrzynibmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak dobrze się sprężysz i nic się nie pourywa to max 1,5 h (w e39), ale e46 nie wiele się różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 zależy kto, czym i czy masz kanał, ja wszystko mam, pneumatyczny klucz kątowy i jak dobrze idzie to 1,2h z:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kijek74 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 A rozrusznika nie trzeba przy tym wyciągać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Musisz go wywalić, z tego co pamiętam mocowany jest do obudowy silnika - co ty za bzdury opowiadasz, weź się chłopie doucz i dopiero się udzielaj na forum... [5oul] zależy kto, czym i czy masz kanał, ja wszystko mam, pneumatyczny klucz kątowy i jak dobrze idzie to 1,2h z popieram, kanał lub podnośnik i narzędzia to podstawa. Jak tego nie masz to ciężko Ci będzie szybko to zrobić Edytowane 16 Czerwca 2013 przez 5oul EDYTUJ POSTY - OST2 i ostatni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kijek74 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 No właśnie samo dojście do rozrusznika zajmuje trochę czasu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nie trzeba odkręcać rozrusznika na pewno ani w e46 ani w e39... Po drugie którą skrzynie chcesz zdejmować? automat, manual czy SMG? Pisz konkrety i nie karz nam zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) co ty za bzdury opowiadasz, weź się chłopie doucz i dopiero się udzielaj na forum... [5oul] Wyluzuj chłopie i nie denerwuj się,ale śruby od rozrusznika musi wykręcić, więc za jedno,sam się doinformuj Edytowane 16 Czerwca 2013 przez tomasso12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nie pouczaj mnie w kwestii mojego stanu emocjonalnego. Niezwykle rzadko się denerwuje na elokwencję forumowych znawców. A rozrusznika nie trzeba przy tym wyciągać ???? Musisz go wywalić, To jak to jest w końcu wg ciebie. Trzeba wyciągać ten rozrusznik czy wystarczy odkręcić dwie śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 [ATTACH=CONFIG]25749[/ATTACH] to taki pierwszy dla przykładu i już wiadomo czy się wyciąga rozrusznik przy demontażu skrzyni , a po drugie odpowiedzmy sobie co napędza rozrusznik i gdzie ta część się znajduje i ze strony technicznej wszystko powinno być jasne czy trzeba go wywalić czy nie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nie pouczaj mnie w kwestii mojego stanu emocjonalnego. Niezwykle rzadko się denerwuje na elokwencję forumowych znawców i Vice wersa. W zasadzie można go nie ruszać, po jego niemal całym wykręceniu można go wywalić, nie będzie przeszkadzał w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi