Bisu Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 potrzebuje zmienic wtryski i słyszałem różne opinie o nich ,wiec mam pytanko które lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kolego oczywiście,że wybrałbym hana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 a jaki masz sterownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 mogł byś się wysilić i napisać coś więcej??? jaki masz silnik jaka pojemność jaki parownik jaki komp od gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 sterownik stag 300 ,reduktor Versus VR-L(narazie bez problemu)wtryski valtki(najechane 30tyś km i tu problem bo juz 2l wiecej bieze) a silnik (Dyziu wiesz bo sie pytałes w sokolnikach) stare poczciwe m30b30, silnik w dobrym stanie od wymiany do wymiany nie potrzebuje dolewek oleju i co tu jeszcze skrzynka manual. najbardziej chodzi mi oto ze slyszalem rozne opinie na temat tych wtryskow ;mówia ze hany te nowe upadly na jakosci a wiekszosc poleca barracudy gazownikiem nie jestem chce cos co bedzie lepsze bo rozinca cena miedzy nimi jest mała. Rok 90 w e32 ale silnik po wymianie przez sylwka w wawie[h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 to że ja wiem to mało:) bo inni znaja się lepiej i im to bardziej pomoże w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nie wiem co to Barracuda, ale Hana to wysoka klasa, bierz w ciemno. Hana 2000 to bardzo dobra opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 niestety ostatnimi czasy hany sie zepsuły. Działają ale nie są równo skalibrowane. Dlatego przed kupnem można wrzucić na maszyne do sprawdzania wtrysków i wybrać najlepsze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 niestety ostatnimi czasy hany sie zepsuły tez o tym wlasnie slyszalem ,a Barracuda jest to niby polski odpowiednik hany, niektórzy mówia ze sa lepsze albo takie same jak hana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kolego połącz się ze sterownikiem i zobacz jakie obsługuje wtryski może na początek i z tych co obsługuje wybierz dobrą opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 mi znowu gazownik mówił ze valtki są sprawdzone i jego zdaniem najlepsze... to już nie wiadomo kogo słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja tam śmigam na valtekach i jestem zadowolony zestaw naprawczy do nich z przesyłką kupisz za 70zł na 6cyl potem kalibracja i jazda dalej więc jeśli gazownik ci to wszystko dobrze ustawi w czasie jazdy to będzie okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jak w temacie to ja wybrałbym barakudy-w miarę nowe-starają się z jakością-jeszcze. Gaziarz u ,którego serwisuje swoją instalkę ma co chwilę reklamację na hany(reklamacje na jego poziomie i sprzedawcy wtrysków)dokładnie z takiego powodu co pisał Domel-usiedli z jakością i mają nowe różne parametry(potem jaja wychodzą a po co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mój gaziarz to samo mówił... jeden gosciu uparł sie na hany,na początku smigało mu ładnie a potem do niego wrócił z problemem ze nie działaja tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi