Livin Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Mam wielką prośbę do posiadaczy manualnej klimatyzacji w e46. Potrzebowałbym podłączyć sprawny panel u siebie bo istnieje prawdopodobieństwo że się mój zepsuł. Jeśli znalazłby się ktoś kto byłby chętny na 5min podmiankę byłbym wdzięczny. Niestety nie da się tego sprawdzić inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Sprawdziłem drugim panelem problem nie zniknął. Doszła do mnie informacja że problem może leżeć przy nastawniku klapek. Czy ktoś coś wie na ten temat? Może ktoś wie która to dokładnie jest część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ale napisz w czym tkwi problem, co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Klimatyzacja nie działa. Jak ustawie nawiew na podszybie to leci gorące powietrze jak ustawie na nogi i fotele to leci letnie sprawdzane termometrem minimum ile może zejść to 27st:/ Byłem u gościa od klimy sprawdził szczelność sprawdził inne pierdółki sprężarka pracuje układ chłodzi bo rurki zimne. Dziś sprawdziłem na drugim sprawnym panelu i zero zmian dokładnie identyczna sytuacja. Popytałem i znajomi mechanicy podpowiadają że może być problem z mechanizmem klapy odpowiedzialnej za zimne/ciepłe powietrze. Kicha straszna bo jak to jest ten problem to cały kokpit muszę zdemontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Dla pocieszenia napiszę, że venomgw ma cały mieszalnik z manualnej klimatyzacji jak coś... A deskę wyrwać to 1,5h pracy, tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Jak się okaże że aby pozbyć sie problemu będę musiał rozbierać kokpit to pokuszę się o montaż pełnej automatycznej klimatyzacji Z tempomatem sobie poradziłem także klime też założe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ku potomnym. Problem z klimą związany był z elektrozaworem obiegu wody. Nie odcinał ciepłej wody przez co leciało ciepłe powietrze. Nie musiałem rozbierać kokpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi