rush Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Mirek napiszę delikatnie polecałem twoje usługi w tym temacie więc teraz moim moralnym obowiązkiem jest odwołać te słowa żeby ktoś mi kiedyś czegoś nie zarzucił jeżeli będziesz dalej uparcie kontynuował tą dyskusję to wrzucę trochę z 68 zdjęć auta które miałeś czelność mi oddać i opiszę sytuację z mojej strony ale nie chcę tego robić więc po prostu odpuść to że ja cię nie polecam nie znaczy że nie możesz mieć 1000 innych zadowolonych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jaja sobie robicie??Rush wrzucaj zdjęcia:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) jak będzie chciał to wrzuci, jeśli nie wrzuci to będziesz widział na aucie w realu... Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez M!R@S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) rushem to się nie przejmuj uwierz że takiego marudy to jeszcze nie widziałem :-P ma problemy ze sobą Edytowane 31 Marca 2014 przez słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 rushem to się nie przejmuj uwierz że takiego marudy to jeszcze nie widziałem :-P ma problemy ze sobą kumpel władował kilka tyś żeby poogarniać każdy ukryty przez ciebie syf - typu połamany w pizdu ksenon z anglika albo pokrzywione zwrotnice i amory dla przypomnienia temacik http://www.maxbimmer.pl/f95/s%B3odki-nasz-kochany-forumowicz-17599/ problemy to ja mam z w****ograjcami którzy myślą że nie zauważysz i pewnie przeważnie się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) oto jakie wiadomości dostaję od słodkiego pamiętam gościa że jest strasznie dopakowany kiler :mrgreen: wiesz cioto ze się jeszcze spotkamy okazja kiedyś na pewno będzie na pewno dobrze ustawił sobie pochodzenie - Skąd: wioska :mrgreen: nie wierze że ten koleś nie ma tutaj bana Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ten temat to się robi jakieś kino... ^^ Słodki nie jest słodki heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 rush :shock: nie ma co komentować każdy wie jaki jesteś poskarż się jeszcze mamie i tacie może ci ulży :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) nie wiem czy po ostatnich akcjach z Mirasem warto trzymac ten temat... chyba, ze nie interesuje was czy porobi kogos / czy nie ... Miras edytuje posty (22 kwietnia mial wolna chwile :lol:), wiec wkleje link do tematu, ktory moze pomoc podjac decyzje o wspolpracy z tym Typkiem http://www.maxbimmer.pl/f95/czas-spojrze%E6-prawdzie-w-oczy-25234/ Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 nie wiem czy po ostatnich akcjach z Mirasem warto trzymac ten temat... chyba, ze nie interesuje was czy porobi kogos / czy nie ...Miras edytuje posty (22 kwietnia mial wolna chwile :lol:), wiec wkleje link do tematu, ktory moze pomoc podjac decyzje o wspolpracy z tym Typkiem http://www.maxbimmer.pl/f95/czas-spojrze%E6-prawdzie-w-oczy-25234/ Zastanawiam się dlaczego nie opisał poprzednich malowań Nie chce robić takim ludziom, a temat do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 na prośbę włąściciela tematu - kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi