Dziedzic Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Warunki musowe poszukiwanego auta : - max 16 000 - E36 - min 325 (choc wiem ze takie auto sie nie rusza wiec od razu bedzie wymiana dyfra) - coupe ew. cabrio (musi miec htop lub bede musial dokupic wiec cena max cabrio bez htop to 14000zl) - klima Dobrze jakby bylo : - jasne skorzane wnetrze ale srodek moge sobie zmienic bo mam swoj. - drewno - manual Inne zeczy nie przedstawiaja dla mnie "żadnej " wartosci... Czyli nie chce kupic strucla wartosci 7 000zl... a cena bedzie 15 000zl bo np ma felgi za 4000,gaz za 2500zl, mpakiet, turbo i inne cuda dla mnie hmmm bezwartosciowe. Auto ma byc w swietnym stanie "dodatki" nie nabijaja ceny. Auto przejezdza u mnie max 1700km/rok...wiec glownie stoi...a o trasie to juz wogole mozna zapomniec. Od razu wejdzie najmocniejszy dyfer (predkosc maxymalna moze byc 140-150km/h) ale jak wsiade to ma byc ogien:P Pozdrawiam Dziedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziedzic Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Do usuniecia-auto kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi