Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, posiadam odziedziczoną E36 Coupe 316 z 94 roku i jest to moje pierwsze auto. Niestety wiek auta robi swoje i jego przeszłość (znam historię tylko od zakupu auta w komisie w Łodzi, wcześniej po sprowadzeniu z Austrii to jedna wielka dziura) bo jak wiemy różnych mamy mechaników i szwagrów (np: śruby do ustawiania geometri tyłu mam zaspawane) co wiąże się z tym że sporo zaczyna się psuć i denerwować. To co mogę i umiem to naprawiam sam ale w pewne miejsca po prostu boję się zaglądać sam bez wcześniejszej porady czy zobaczenia jak robi to ktoś inny. Szukam we Wrocławiu warsztatu/mechanika który ma podejście jak do człowieka a nie jak do klienta z którego tylko zedrze kasę i zabierze auto na 2 tygodnie, kogoś z kim można porozmawiać i przy okazji czegoś się nauczyć a może i podpatrzeć w trakcie naprawy.

Do Stando nie chcę jeździć bo... drogo i jakoś tak mam wrażenie że jak przyjedziesz E36 to Cię biorą za jakiegoś łepka któremu tylko głupoty w głowie

Bęben Serwis mam wrażenie że wszystko z łaską robią

Serwisuję Forda dziewczyny w Carosie ale też zawsze mam wrażenie że klient im przeszkadza i praca też

Ktoś polecał mi gościa w Serwisie Diesli na Ślężnej ale nie miałem okazji poznać.

Polećcie kogos proszę kto jest przede wszystkim dokładny i otwarty.

Z góry dziękuję.