streetracer! Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam. W okresie ostatnich deszczowych dni zauważyłem ze przy mocnej ulewie przecieka mi woda na wycieraczkę pod nogi, niewiele bo około pół kieliszka ale jednak. Pooglądałem uszczelkę drzwi i jest mocno odgnieciona tym trójkącikiem od wewnętrznej strony przy lusterku. Przyjrzałem się uszczelce i wygląda właśnie tak jakby zaciekało przy lusterku, ciekło na dół a potem do środka na dywanik. 100% pewności nie mam, ale tak to wygląda. Najchętniej kupił bym nowe, bo te mają już 15 lat ale podejrzewam że cena w aso zabija. Przerabiał ktoś ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 miałem ten problem w e46 ale sedanie także nie wiem czy Ci to pomoże tam wine ponosi uszczelka od zewnetrznej strony przy szybie, nie dociska dobrze i duza ilosc wody wlatuje do profilu drzwi w ktorym mialem porwane to ochronne poszycie i ściekało trochę na boczek i na dywanik dokladnie jak mowisz okolo kieliszek moze 2 uszczelniłem to poszycie i gitara nic nie cieknie a uszczelki to wiadomo jak sie zacznie wymieniać to trzeba wszystkie :4: aha i ten problem maja ponoc tylko drzwi od strony pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 RealOEM.com BMW E36 320i Door weatherstrip front A która by to była? bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 miałem ten problem w e46 ale sedanie także nie wiem czy Ci to pomoże tam wine ponosi uszczelka od zewnetrznej strony przy szybie, nie dociska dobrze i duza ilosc wody wlatuje do profilu drzwi w ktorym mialem porwane to ochronne poszycie i ściekało trochę na boczek i na dywanik dokladnie jak mowisz okolo kieliszek moze 2 uszczelniłem to poszycie i gitara nic nie cieknie a uszczelki to wiadomo jak sie zacznie wymieniać to trzeba wszystkie :4: aha i ten problem maja ponoc tylko drzwi od strony pasażera podpisuję się pod tym w 100 % bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 ok. przeczytałem opisy i jest :mrgreen:[TABLE] [TR] [TD=class: r01, bgcolor: #CFFFD8]Listwa uszczelniająca, zewn. lewa[/TD] [TD=class: r00 p1, bgcolor: #F8EDFF][/TD] [TD=class: r01, bgcolor: #CFFFD8]1[/TD] [TD=class: r00, bgcolor: #F8EDFF][/TD] [TD=class: r01, bgcolor: #CFFFD8][/TD] [TD=class: r00, bgcolor: #F8EDFF]51211977675[/TD] [TD=class: r01, bgcolor: #CFFFD8, align: right]$32.85 [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi