Jaro Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja kupiłem nowe (wszystkie). Ale tym razem jak miałbym problem to oddałbym do sprawdzenia i wymieniłbym tylko walnięte. A to czy nowe czy regeneracja to trzeba samemu się zastanowić ile chce się autem pokulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ja poleciłem Bastarsowi grześka z Poniatowic lub ligoty polskiej.... 350 za sztuke wziął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ja poleciłem Bastarsowi grześka z Poniatowic lub ligoty polskiej.... 350 za sztuke wziął... No i najważniejsze że chłopak zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wtryski odebrane. 3 zapieczine koncowki a 3 ladnie trzymaly parametry. Ostatnio kilka razy zatankowalem u siebie na shellu'u zeby mlodemu autka lego zebrac.. teraz trzeba wyfrezowqc i oczyscic gniazda i mozna skladac. Przy okazji nowe uszczelki pod kilektor czyszczenie kolektora i egr (na foto). Mam nadzieje ze dzisiaj uda sie zlozyc... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi