Nem Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Szukam gry na PS3 konkretnie chodzi o Dragon Ball Ultimate Tenkaichi. Jezeli ktos posiada chcial by sie moze wymienic albo odsprzedac to prosze o info Oblecialem juz wszystkie serwisy aukcyjne i popularniejsze sklepy we Wrocku. Dostepne sa jedynie nowki a to sie juz wiaze z odpowiednia cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Znalazłem jedną ciekawą ofertę na allegro DRAGON BALL Z ULTIMATE TENKAICHI PS3 (3286356231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do tego jest stronka jeszcze Dragon Ball Ultimate Tenkaichi na wymianę i sprzedaż na PlayStation 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Te z gametrader'a to troche sie nie kalkuluja. Znalazlem nowke za 99zl ktora moge sobie odebrac a na traderze chca 85zl+przesylka za uzywke. Aukcja jakas swieza bo rano jeszcze szukalem. THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To jeszcze znalazłem coś takiego http://tablica.pl/oferta/dragon-ball-ultimate-tenkaichi-ps3-okazja-ID2XCqT.html http://tablica.pl/oferta/dragon-ball-z-ultimate-tenkaichi-ps3-ID2U5xp.html#a17852b2aa to nie wiem czy jeszcze aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiix Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 jeżeli chodzi o gry to polecam strone gametrade.pl aukcje, wymiany, sprzedaże Sam korzystam z tego portalu, wymieniam gry. Więcej ofert ciekawych niż na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi