Pierwszak Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 A tutaj zapytam. Mam przejechane 218 tyś. oryginał. Pytanie - Kiedy wymienia się rozrząd w 2.0d 150 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Łancucha rozrządu się nie rusza, dopóki go nie słychać, czyli praktycznie dożywotnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tez tak słyszałem ale w serwisie mówią , że w benzynie to faktycznie mozna jeździć całe życie ale w dieslu co 200 tyś. No i stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 W serwisie mówią, że się oleju w automacie nie wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saneczek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 słuchaj serwisu (aso) to daleko nie zajedziesz.. a może zajedziesz na bankructwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian23zgc Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 a może zajedziesz na bankructwo.. To na pewno ASO to tylko wyciągacze kasy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witam. Mam kolejne pytanie. Czy w 320d jadąc po nierównych drogach, koleiny niezbyt duże, samochód zabiera raz w jedna raz w druga stronę. Nie jest pewne prowadzenie, zabiera kierownicę. Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 W koleinach przy szerszym kapciu tak, ale jak masz np. standardowe 16 cali i kapeć 205 to nie powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No właśnie. Mam 205/55/16. Dziwnie się zachowuje. Zrobiłem zawieszenie i dalej tak się zachowuje. Dziwne to zachowanie BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ale całą zawiechę wymieniłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie - spężyny tył, tuleje pływające, przód wachacz, drążki stabilizatorów. Wszystko zwarte i trzyma super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 a zbieżność sprawdzałeś? O ciśnieniu w oponach też warto pamiętać pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ciśnienie powietrza, geometria i hamulce. Podobną sytuację w e46 Touringu ojciec miał. Jakiś kolega już to pisał na ten temat. Jak sprawdzić hamulce czy są nie zapieczone, przejedź kilka kilometrów tak żeby samochód się rozgrzał i zmierz temperaturę śrub, felg, tarcz i zacisków, bo tu może jest problem. Koszt naprawy nie jest duży takiej usterki, kupujesz w ASO reperaturki do zacisków - zestaw naprawczy coś koło 100zł, możesz sam lub u mechanika. Może załatwić sprawę do końca. Dodatkowo zbieżność bym sprawdził, przy nowych oponach widać po oponie czy jest dobrze ustawiona. ASO jest ostatecznością jak inni rozkładają ręce. To samo zrobisz u dobrego mechanika 4 razy co raz w aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pierwszak po wymianie wahaczy itd PIERWSZĄ RZECZĄ JAKĄ POWINIENEŚ ZROBIĆ JEST GEOMETRIA ZAWIESZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam. Potrzebny Dobry warsztat we Wrocławiu gdzie ustawie geometrię? Może podacie adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja robiłem w CHUDOWSKI AUTOSERWIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam. Właśnie wróciłem z Nysy. Muszę się pochwalić. Mam zamontowaną przepustnicę z innego modelu i............... REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samochód gaśnie jak benzyna. Wielkie słowa uznania dla Krzyśka z Nysy. Krzysiek. Bardzo dziękuję. Wszystkim bardzo polecam. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam.Właśnie wróciłem z Nysy. Muszę się pochwalić. Mam zamontowaną przepustnicę z innego modelu i............... REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samochód gaśnie jak benzyna. Wielkie słowa uznania dla Krzyśka z Nysy. Krzysiek. Bardzo dziękuję. Wszystkim bardzo polecam. Bardzo. A może to nie przepustnica a klapy gaszace z E60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 No właśnie też tak myślę że o klapy koledze chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Kamcio,ile by kosztowała diagnostyka u Ciebie i "nauczenie" auta zamykania szyb i dachu z pilota ? Kupiłem dość ładna bunie,gościu twierdził ze działa wszystko z pilota,po czym sam nie mógł zamknać szyb z pilota,twierdzi ze trzeba go "nauczyc". daj znać tu lub na priv ile by to kosztowało Edytowane 14 Lipca 2013 przez JohnyB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 może ma racje, nie programuje się tego samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) może ma racje, nie programuje się tego samemu? Domykanie trzeba wgrac komputerem. Dzwon do mnie numer mas na PW to sie jakoś dogadamy. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwszak Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam. Ponownie na Forum. Moja pierwsza Bawarka - wspaniały samochód ale... Jadąc szczególnie po autostradzie mam wrażenie, że czasami nie mam kontroli nad przednimi kołami. Samochód ma ustawiona zbieżność, wyważone koła, zwarte zawieszenie bez luzów a mimo to nie prowadzi się pewnie. Bardzo mnie to wkurza. Uczucie jakby jazda podczas podmuchu bocznego wiatru. Pomyślałem, że może to luz na kierownicy nie jest właściwy. Sam już nie wiem. Proszę o jakieś wskazówki. I może jakieś zdjęcia jak kasuję się taki luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Regeneracja maglownicy. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi