jokeymiras Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 :D jakby bylo na 15 to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 panowie ruszyć cztery litery co by nas więcej było będzie reportaż ze zlotu będą foty tak że coś nas mało:twisted: jest plan także by z pod reala może gdzieś nad wodę ruszyć rokitki lub inne propozycje bo jak pani redaktor zobaczy cztery auta to ja nie wiem czy to przychylna recenzja będzie dla klubu szczególnie kieruję chęć przyjazdu do nowych na forum dobrze na fotach by także wypadło F06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Czyli Pani redaktor znalazła temat...Rokitki to całkiem dobry pomysł i jestem jak najbardziej za :)Zbierać się i ciśniemy Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 w niedzielę mnie nie ma, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Panowie jaka redaktorka? Będzie TVN? Mam coś oglądać w Niedzielę wieczorem:lol:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Panowie jaka redaktorka? Będzie TVN? Telewizja Trwam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 do takiej ilości beemek to szkoda jej paliwa u mnie na parkingu pod blokiem więcej stoi :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Coś widzę Panowie że chyba nici z jutrzejszego spota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja sie w razie czego pisze. Tylko czy jest sens w 3 osoby sie spotykać? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 ja będę to już masz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 sens spotkać się zawsze jest a pomoczyć d..e razem to pierwszy raz będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ok ja się piszę pod warunkiem, że kupiec o 10:00 mi nie zabierze auta z podwórka... Ale to najwyżej jakimś innym środkiem transportu wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 no i git to do zobaczyska panowie a kamcio może ogarniemy swiatla slugie jako dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ok ja się piszę pod warunkiem, że kupiec o 10:00 mi nie zabierze auta z podwórka... Ale to najwyżej jakimś innym środkiem transportu wpadne Kamil, możesz nie wyrobić się do 12. Znam ludzi co ponad 3 godziny furę kupowali :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 no i git to do zobaczyska panowie a kamcio może ogarniemy swiatla slugie jako dzienne? Oczywiście juz dawno ci obiecalem Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 I jak po spocie? Niestety klient do mnie dojechał o 11:30 i nie dałem rady podjechać. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 mega spot dwa auta ja i Zamoj :-P no ale próbować zawsze warto pani redaktor nie mogła się zdecydować z kim wywiad robić :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Grubo polecieliście... Nikt nie chciał się ruszać w taką patelnię :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 mega spot dwa auta Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 :lol: jak robicie zlota w terminie innego zlotu to nie ma co sie dziwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 :lol: jak robicie zlota w terminie innego zlotu to nie ma co sie dziwic Znalazł sie Miras zlotowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Może 17-go sierpnia, sobota? Albo 10-go? Będę wtedy w Lubinie, chętnie wpadłbym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Może 17-go sierpnia, sobota? Albo 10-go?Będę wtedy w Lubinie, chętnie wpadłbym pogadać O będzie Foresto to i spota sie ogarnie obcym tylko zdążył nowy nabytek kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Może 17-go sierpnia, sobota? Albo 10-go?Będę wtedy w Lubinie, chętnie wpadłbym pogadać jak tylko nie będę zmuszony pracować to na pewno podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 to może 10-tego? I ja bym się wreszcie mógł przyturlać... wszystko mnie ostatnio omija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi