PRZEMO Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 może jakiś następny spot regionalny by się przydał pogoda jest 28.07 ( niedziela ) ?? a do Nysy to nie łaska przyjechać???:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 a do Nysy to nie łaska przyjechać???:4: jak załatwisz wolne to jadę u mnie nie ma wolnego w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mariusz chce spota bo lustrzanymi felami chce Nasze oczy popsuć happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 może jakiś następny spot regionalny by się przydał pogoda jest 28.07 ( niedziela ) ?? Założyłeś nowe kapcie? happy_bmw Mnie niestety nie ma w Lubinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 nie felgi jeszcze nie założone niema spręzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja na Nyse nie dam rady więc niedziela chętnie Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 ja w weekend mam wesele kumpla ale w okolicach Lubina więc jakbym zdążył się pozbierać to też wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a może w piątek wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Lepiej w weekend więcej ludzi ma możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja również mogę wpaść w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 W niedziele "podobno" ma być 36 stopni czyli spota będzie trzeba zorganizowań w jeziorku stojąc po szyję w wodzie bo zdechniemy na takiej patelni:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 W piątek mnie nie ma jeszcze ale tak jak mówię na weekend nie ma problemu. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 niedziela jak najbardziej przykładowo godz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 niedziela jak najbardziej przykładowo godz 12 No właśnie w E39 mamy do zrobienia kilka bajerow jeszcze Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 to niedziela godzina 12 parking Real :gril: 1.mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 to niedziela godzina 12 parking Real :gril: 1.mariusz13 2.Kamcio Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 1.mariusz13 2.Kamcio 3.Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 1.mariusz13 2.Kamcio 3.Sajmonowski 4.grzesiek2304 jak nic nie stanie na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a i niech ktoś ładną dziewczynę przywiezie wolną na prawy fotel do bezdasznika bo mam przechył na jedną stronę ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Kurcze a ja nad morzem to nie dam się jak wyrwać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 a i niech ktoś ładną dziewczynę przywiezie wolną na prawy fotel do bezdasznika bo mam przechył na jedną stronę ciągle Heh To co ty masz tam sprężyny od długopisu że przechyły masz Do takiego bezdasznika to sikorki powinny same wskakiwać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mariusz podjeżdżasz do sikorek i musisz ciąć bajerkę jakbyś czaił sprawę aby nikt nie skumał,że jesteś nie kumaty...Jarzysz bazę ? I będą wszystkie Twoje :BMW fuck Mercedes: a i załóż już lustra bo lato w pełni,a zawsze możesz zaproponować jakieś pani,że może poprawić makijaż przy twojej feldze happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Heh To co ty masz tam sprężyny od długopisu że przechyły masz Do takiego bezdasznika to sikorki powinny same wskakiwać :lol: a nie wiem sikorki się boją że niby co ? że łysy że czarne bmw ? a i załóż już lustra bo lato w pełni,a zawsze możesz zaproponować jakieś pani,że może poprawić makijaż przy twojej feldze no podobno sprężyny coraz bliżej na jakimś sierpniowym spocie pewnie już będą lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 robicie zloty jak juz jest jeden zlot w tym dniui takze jak obskoczyc i nyse i lubin :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 robicie zloty jak juz jest jeden zlot w tym dniui takze jak obskoczyc i nyse i lubin :lol: masz napęd na cztery dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi