Krzysiek669 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Również dziękujemy za miłe spotkanie, do następnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 kto taką brzydką pogode zamówił? gdyby było ciepło to bym też przyjechał, a tak zostaje czekać do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kurde zapomniałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Było zimno ale wesoło :wink: Pod koniec spontanicznie wpadł gość z okolic Lubina ciekawą e30 cupe MT II pierwszy raz go jak i auto widziałem. Mówiłem gościowi aby się zalogował i zakładał temat ,wpadał na zloty bo fajna e30stka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 kto taką brzydką pogode zamówił? gdyby było ciepło to bym też przyjechał, a tak zostaje czekać do następnego Nie było najgorzej,grunt że nie padało.Trzeba było wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi