Krzysiek669 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To chyba juz można listę odpalić Sobota - 19.03 - czas i miejsce do ustalenia: 1. szocha1991 2. długi 3. Krzysiek669 4. mariusz13 5. Sajmonowski 6. maxiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 [h=3] to może Zlot Charytatywny dla Olusia !!! WROCŁAW[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 ja do pracy na nockę to tutaj mogę podjechać a z wrocka prosto do roboty gonić nie bardzo z drugiej strony to chyba tam jest ilość miejsć ograniczona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 19.03 spot u Czaksa! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Faktycznie, ja całkiem o tym zapomniałem, tzn myślałem że to na bank w ten weekend kiedy mnie jeszcze nie ma. Także ja panowie uderzam na Wrocław, pewnie koło 9 rano, jak ktoś chętny to pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 ja do pracy na nockę to tutaj mogę podjechać a z wrocka prosto do roboty gonić nie bardzo z drugiej strony to chyba tam jest ilość miejsć ograniczona ? Maniek z tego co mi wiadomo to nikt nikogo nie ogranicza więc odpalał swoje cudo i dawaj na kiełbę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Faktycznie, ja całkiem o tym zapomniałem, tzn myślałem że to na bank w ten weekend kiedy mnie jeszcze nie ma. Także ja panowie uderzam na Wrocław, pewnie koło 9 rano, jak ktoś chętny to pisać. Z chęcią bym poleciał, ale mam tylko weekend wolny i trochę napięty grafik (zaproszenia), będę się kręcił po Lubinie-Legnicy-Głogowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Panowie , może ktoś coś i zrobimy jakieś spotkanie w Lubinie ;-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ja jestem chętny w weekend i mariusz13 wspomniał mi wczoraj że jak będzie czas to wyprowadzi bezdasznika na spacer Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ja "cinko" widzę swój udział... chyba że podmiejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ja "cinko" widzę swój udział... chyba że podmiejskim Podjadę po Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Podjadę po Ciebie O widzisz podoba mie sie Trzaśnięte z mojego Meizu M2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ja oczywiście się piszębmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zobaczę jak z czasem będę stał bo remont zaczynam i mogę się nie wyrwać ale postaram się wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mowa o tym weekendzie? Trzaśnięte z mojego Meizu M2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 To co 23.04, 24.04 czy może 30.04 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja bym wolał 23,24 bo majówkę mam zajętą Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 30,04 Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To co może 24.04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To co może 24.04? Jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja też jestem za niedzielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ok, to co 24.04 i robimy listę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ok. to może ja zacznę. 24 kwietnia. 15:00 - Parking Real 1. maxiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 1. maxiks 2. Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi