Kamcio Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ustalmy godzinę Bimbry klasycznie REAL o 15:00? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 klasycznie REAL o 15:00?15:00?? Oby słońce nie paliło super mocno bo będzie grill na betonie :lol: P.S. Mój staruszek jakiś czas temu zapytał czemu mam bimber na klapie bmw_1 Kamcio mam nadzieję że to co wygrałeś przyjdzie kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 1.Kamcio 2.Pakos 3.MXSiwek 4.sebo293 5.Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 to teraz tylko real ?? bo na lotnisko to nie wiem chyba dojechać się nie da ?? jak coś to brać kąpielówki i na basen do ścinawy dużo miejsca do parkowania na trawce i to równej w jednej kolumnie można się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) no a co z fotami?? a jak na basen to do Wołowa zapraszam jest wielki parking i naprawdę warunki pierwsza klasa Ustalmy godzinę Bimbry klasycznie REAL o 15:00? a Kamcia już nosi żeby się nowym nabytkiem pochwalić Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Pewnie wieczorem bedzie padac to Kamciowi 15;00 odpowiada jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Te opcje typu basen...całkiem wporzo bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Patrząc na pogodę jaka ma być to raczej potrzebny będzie piorunochron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Może się coś zmieni, jeśli nie to trzeba będzie przenieść w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Podjechałbym i ja...ale w niedziele lecę na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 no to co ustalamy?? real 15?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja nie jestem osoba decyzyjną, ale w razie czego mi pasuje Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 ja też nie dlatego rzucam tylko luźne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Mi też pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 15 mi pasi zresztą każda godzina będzie ok :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 ja też nie dlatego rzucam tylko luźne propozycje Jak to nie? Na Ciebie spada organizacja jak nie ma Foresta Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 no foty to ty Pakos decydujesz ja się dostosuję o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Widzę że nie ma komu więc zarzadzam niedziela 14:00 jeśli nie będzie padało parking REAL. Pasuje? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 A miała być 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Chciałem chwilę wcześniej, bo kolo 18 zapowiadają burze, dlatego pytam czy wszystkim pasuje Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Na 15 było by ok większość po obiedzie będzie :mrgreen: a i tak ma być ze 34 stopnie więc jeśli o mnie chodzi można by było nawet na 18 byle by chłodniej. Fakt coś tam padać ma ale deszcz zapowiadali już nie raz i nic z tego:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 A co z ta Ścinawą ? Mi chyba będzie bardziej pasowała bo będę u teściów a tak sie mogę nie wyrwać do lubina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 To czekam na decyzję prezesa Pakosa, jak będzie pogoda to ją się dostosuje gdziekolwiek Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ścinawa+kiepska droga+gleba=problem:bag: Chyba że wpadł bym cywilizowanym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Mi tam pasuje.Dogadajcie się jak faceci(bo puki co biadolicie jak panienki-temu za nisko,temu za daleko,temu jeszcze co innego:4:) i dajcie cynk:mrgreen:Oczywiście bez obrazy,wszystko żartembmw_1 Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi