MXSiwek Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Proszę :mrgreen: uklon_bmw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jaaaaa, ale frekwencja. Robimy konkurencje Wrocławiowi bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dzięki za spota było trochę ludzi i oby frekwencja rosła Coś tam kamcio nagrywał z pokładu pewnie na dniach wlepi aaa zapomniał bym przejazd kolejowy koło lotniska trzeba spalić i zaoraćbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 qwa no ja niestety nie dałem rady bo raz, że dwa dni za kierownicą, dwa, że małe dziecko w domu a trzy to mi w niedzielę w południe bezdasznika przetarli pod domem winny się znalazł szybko i szody usunie ale ciśnienie skoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 również dzięki za spotkanie pogoda dopisła było na co popatrzeć fury pięknieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wideorejestrator mi się zawiesił i nic nie nagrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wideorejestrator mi się zawiesił i nic nie nagrał Hahahaha i pomyśl sobie co by teraz było w razie dzwona ? Spal go i zaoraj...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja z żoną również podziękowali za spotkanie.Byliśmy na spocie pierwszy ale nie ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Hahahaha i pomyśl sobie co by teraz było w razie dzwona ? Spal go i zaoraj...:bag: On nagrywa tylko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Przepraszam chłopy za moja nieobecność przyjmuje bana na klatę :mrgreen: ale niestety z powodów osobistych nie mogłem przyjechać jeszcze raz przepraszamuklon_bmw Ale widzę ze sporo was było tak trzymaćbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 szkoda że doba nie ma 48 godzin może wtedy bym się wyrobił... chociaż przy małym dzieciaczku roboty tyle, że rąk brakuje... żaluję że mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Co powiecie na nastepny spot 28? Najlepiej po 16 Pozdrawiam! Moze tym razem Głogów? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Do Głogowa chłopaki jakoś nie zbyt chętnie chcą przyjeżdżać, raz spot był i nie było zbytnio chętnych Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 'ja znalazlem cos takiego i nie wyglada na to zeby frekwencja byla mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 to był zlot bmw grupa zachód, miało to być gdzie indziej, ale miejscówka coś im nie wypaliła i w ostateczności przyjechali do głogowa... na spocie nie masz co liczyć na taką frekwencję raz zrobiliśmy i było tylko 6 aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Taki spocik dla nawet 6 samochodow tez nie jest zly No ale dobrze, pytalem nie to trudno Pojedzie sie gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Przyczyna chyba jest prosta, Maxbimmer to klub z Wrocławia (wiadomo + okolice). Jakby nie patrzeć Głogów jest na samym końcu tej okolicy Tam właśnie chyba zaczyna się zasięg grupy zachód Ja nie dyskryminuje, jak mi przypasuje termin to na pewno będę starał się wpaść Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 jak się zbierze więcej chętnych to i ja wpisuję się na listę. z tym że teraz nie jestem stuprocentowym pewniakiem. jak synuś nie pozwoli pojechać to niestety nie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 U nas w sumie nie ma gdzie się spotykać w większej grupie a ludzi nie ma aż tyle co z Wrocka Dla małej grupy wystarczyłoby miejsce portowe (wyjazd z mostu tolerancji po lewej stronie, w kierunku Serbów) choć tam ostatnio wjechała jakaś ekipa budowlana i jestem ciekaw czy te miejsce nadal będzie rekreacyjne... :bag: Choć chłopaki spotykają się w Wołowie, Lubinie czy nawet w Polkowicach - daleko nie ma, wiec osobiście nie narzekam, kiedyś ich tam odwiedzę z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Co powiecie na nastepny spot 28? 28 09 2014 to zapraszamy do Wrocka na Magnolie na comiesięcznego " night-a" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ktoś chętny na grilla w tą sobotę? Standardowo spotkanie na Realu i przejazd miastem na lotnisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja jestem za gdybyśmy sie umówili np na 15:00-16:00 bo pózniej lecę na pepkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Foresto wywieje Nas Chyba,że do soboty się rozpogodzi to można coś :gril: :drunk:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Sztormiak sobie załatw i nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja jestem chętny także czekam na określenie godziny bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi