DANIO Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 13,14.09.2014 Drift karpacz Gdzieś czytałem że zawody będzie można oglądać tylko z telebimu więc niezła lipa Termin 14.09 :twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zmieniłem nazwę tematu, jeszcze podajcie godzinę i będziemy ogarniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tak jak wcześniej czyli 14.09.2014 godzina 14:00 Real w Lubine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 14.09.2014 godz 14.00 parking real oby pogoda dopisała na kiełbskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ja w piątek o 17 muszę być w Bern w Szwajcarii ale później cisnę na chatę, pewnie w drodze jakaś drzemka będzie, więc teoretycznie w tych godzinach powinienem dotrzeć w nasze strony jak wszystko pójdzie bez problemów to zajadę do was rosomakiem z przyczepą a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ja w piątek o 17 muszę być w Bern w Szwajcarii ale później cisnę na chatę, pewnie w drodze jakaś drzemka będzie, więc teoretycznie w tych godzinach powinienem dotrzeć w nasze strony jak wszystko pójdzie bez problemów to zajadę do was rosomakiem z przyczepą a co Przyjedź bezdasznikiem :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Lista osób: 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 6. mariusz13 & Ania 7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop ) 8.sebo293 9. maxiks - pozwolę sobie skopiować Pakos :wink: (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 10. grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Przyjedź bezdasznikiem :gril: no jak zajadę rosomakiem to przyjadę sam dwoma autami bo na plecach będzie 330d zdechnięte a tego jeszcze chyba nie grali, żeby ktoś dwoma autami naraz na spot przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Szkoda bo koniec sezonu by pojeździl coś bez dachu w takim razie do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Gdzieś czytałem że zawody będzie można oglądać tylko z telebimu więc niezła lipa Termin 14.09 :twisted::twisted: to jest info z oficjalnej strony tak że faktycznie chyba lipa będzie INFORMACJA: Z uwagi na bezpieczeństwo, dla kibiców wytyczone zostaną STREFY KIBICA, w których przybyli na trasę będą mieli do dyspozycji m.in: catering oraz telebimy z nagłośnieniem. Na trasie przejazdu zawodników rozstawionych zostanie 12 kamer, które będą śledziły zmagania drifterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 to jest info z oficjalnej strony tak że faktycznie chyba lipa będzie INFORMACJA: Z uwagi na bezpieczeństwo, dla kibiców wytyczone zostaną STREFY KIBICA, w których przybyli na trasę będą mieli do dyspozycji m.in: catering oraz telebimy z nagłośnieniem. Na trasie przejazdu zawodników rozstawionych zostanie 12 kamer, które będą śledziły zmagania drifterów. Tylko, chyba nie da się całkowicie zamknąć trasy w Karpaczu? Sporo obejść tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 6. mariusz13 & Ania 7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop ) 8.sebo293 9. maxiks - pozwolę sobie skopiować Pakos :wink: (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 10. grzesiek2304 11. Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tylko, chyba nie da się całkowicie zamknąć trasy w Karpaczu? Sporo obejść tam jest cicho ja tu panikę sieje by więcej ludzi na spota przyjechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A ja będę się musiał mocno spiąć żeby przylecieć z Bielska Białej na 14:00 :evil: bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A ja będę się musiał mocno spiąć żeby przylecieć z Bielska Białej na 14:00 :evil: bmw_1 No to stary do odcinki i lecisz Lista powoli rośnie ale stałe grono pewnie będzie bmw_1 Ja będę na 100% tylko jeszcze nie wiem którym bolidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Wróciłem juz z urlopu wiec z chęcią sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No to stary do odcinki i lecisz Sprinter leci tylko 165 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 165 km/h To ja już szybciej biegam. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Pucować fury i zapraszamy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Było miło i w ogóle, na pewno poruszyliście wiele ciekawych tematów, ale nie było mi dane ich wysłuchać. Następnym razem przyjadę bez młodzieży. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dzięki za spota, dość sporo ludzi się zebrało. NATOMIAST FORESTA PROSZĘ O BANA DLA DANIO! Zrobił całe zamieszanie i nie dotarł, więc wnoszę o banowanie, powiedział, że przyjmie to na klatębmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Również podziękował za spotkanie Nawet aura dopisała i faktycznie trochę się nas nazbierało bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ode mnie tez wielkie dzięki za spota miło było no i przejazd przez miasto nawet nam sie udał pózniej wrzuce kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 dzięki za spota i dajcie jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A po co wam fotki, jak wy tam byliście:4: To ja proszę o fotki bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi