Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

ja w piątek o 17 muszę być w Bern w Szwajcarii ale później cisnę na chatę, pewnie w drodze jakaś drzemka będzie, więc teoretycznie w tych godzinach powinienem dotrzeć w nasze strony :) jak wszystko pójdzie bez problemów to zajadę do was rosomakiem z przyczepą :) a co :D

ja w piątek o 17 muszę być w Bern w Szwajcarii ale później cisnę na chatę, pewnie w drodze jakaś drzemka będzie, więc teoretycznie w tych godzinach powinienem dotrzeć w nasze strony :) jak wszystko pójdzie bez problemów to zajadę do was rosomakiem z przyczepą :) a co :D

Przyjedź bezdasznikiem :gril:

Lista osób:

1. Danio

2. Sajmonowski

3. Zgibniew

4. Krzysiek669

5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka )

6. mariusz13 & Ania

7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop )

8.sebo293

9. maxiks - pozwolę sobie skopiować Pakos :wink: (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka )

10. grzesiek2304

Gdzieś czytałem że zawody będzie można oglądać tylko z telebimu więc niezła lipa :(

Termin 14.09 :twisted::twisted:

to jest info z oficjalnej strony tak że faktycznie chyba lipa będzie :(

INFORMACJA:

Z uwagi na bezpieczeństwo, dla kibiców wytyczone zostaną STREFY KIBICA, w których przybyli na trasę będą mieli do dyspozycji m.in: catering oraz telebimy z nagłośnieniem. Na trasie przejazdu zawodników rozstawionych zostanie 12 kamer, które będą śledziły zmagania drifterów.

to jest info z oficjalnej strony tak że faktycznie chyba lipa będzie :(

INFORMACJA:

Z uwagi na bezpieczeństwo, dla kibiców wytyczone zostaną STREFY KIBICA, w których przybyli na trasę będą mieli do dyspozycji m.in: catering oraz telebimy z nagłośnieniem. Na trasie przejazdu zawodników rozstawionych zostanie 12 kamer, które będą śledziły zmagania drifterów.

Tylko, chyba nie da się całkowicie zamknąć trasy w Karpaczu? Sporo obejść tam jest

1. Danio

2. Sajmonowski

3. Zgibniew

4. Krzysiek669

5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka )

6. mariusz13 & Ania

7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop )

8.sebo293

9. maxiks - pozwolę sobie skopiować Pakos :wink: (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka )

10. grzesiek2304

11. Kamcio

A ja będę się musiał mocno spiąć żeby przylecieć z Bielska Białej na 14:00 :evil: bmw_1

No to stary do odcinki i lecisz ;)

Lista powoli rośnie ale stałe grono pewnie będzie bmw_1 Ja będę na 100% tylko jeszcze nie wiem którym bolidem