Krzysiek669 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mi termin pasuje Akurat rozpoczynam urlop Myślę, że lepiej sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A pamiętacie, że 31.08 to ostatnia niedziela sierpnia, a więc najt we Wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A pamiętacie, że 31.08 to ostatnia niedziela sierpnia, a więc najt we Wrocku oo to termin zarezerwowany to może 14.09 żeby nie było tydzień po tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 14.09 było by spoko akurat tapicer skończy robote kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 no to termin jak jest na miesiąc do przodu to i ja postaram się kalendarz dostosować i przybyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 po pracy założę dział i będziemy się wpisywać na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 !!! Serdecznie zapraszamy na spota !!! Niedziela 14.09.2014r godzina 14.00 w Lubinie (parking Real) Spotkamy się na Realu pogadamy a około 15.00 przejedziemy kolumna przez miasto i pojedziemy na Lotnisko. Zabierzcie ze sobą kiełbaskę zrobimy ognisko. Lista chętnych osób: 1. Danio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Lista chętnych osób: 1. Danio 2. Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Lista chętnych osób: 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Lista chętnych osób: 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Lista chętnych osób: 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Lista chętnych osób: 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 6. mariusz13 & Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Lista chętnych osób: 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 6. mariusz13 & Ania 7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop :cool: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Lista chętnych osób: 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 6. mariusz13 & Ania 7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop ) 8.sebo293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 6. mariusz13 & Ania 7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop ) 8.sebo293 9. maxiks - pozwolę sobie skopiować Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 coś mi się upierdzieliło że spot miał być dzisiaj i żałowałem że nie mogłem pojechać... :bag: a to dopiero 14 września , może by ktoś zmienił tytuł tematu? 1. Danio 2. Sajmonowski 3. Zgibniew 4. Krzysiek669 5. Pakos (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 6. mariusz13 & Ania 7.MXSiwek (o ile nie pojadę na urlop ) 8.sebo293 9. maxiks - pozwolę sobie skopiować Pakos :wink: (o ile do tego czasu uporządkuję sobie życie po narodzinach dziecka ) 10. grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Z tego co widzę to chyba Kamcio go zaczął i on może edytować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 coś mi się upierdzieliło że spot miał być dzisiaj i żałowałem że nie mogłem pojechać... :bag: a to dopiero 14 września , może by ktoś zmienił tytuł tematu?Spot 31.08 by l we Wrocku stąd też mogło Ci się coś pomylić Z tego co widzę to chyba Kamcio go zaczął i on może edytować niby tutaj mamy swój dział i tu mamy zakładać ogłoszenia :mrgreen: nie wiem czemu tak jest bo jeśli chodzi o spoty z innych miast np. Wrocław to pomysłodawca zakłada nowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 traktują nas jako niższość :wink: a tak na poważnie to tylko klubowicze mogą zakładać tematy w dziale spoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dobra podajcie konkrety a ja zmienie nazwę tematu chociaż i tak będzie jak zawsze stała ekipa pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dobra niech już zostanie :mrgreen: następny spot zalorzymy w osobnym temaciekuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 13,14.09.2014 Drift karpacz więc może spotkalibyśmy się 7.09.214 bo jak znam życie to połowa poleci do karpacza i wiadomo jak będzie z frekwencją na kiełbasce :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mi niedziela 7.09.2014 nie pasuje...mam inne plany na ten weekend. Jeżeli chodzi o następny weekend to jestem na tak bmw_1 P.S. Ja akurat do Karpacza nie lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 To jaki jest ostateczny termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi