sebo293 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]27264[/ATTACH] Hasło miasta " Z Legnicą zawsze po drodze" Ta jasne widać to na załączonym obrazku. Mega zlot w Legnicy widać na foto ile było aut miałem zrobić więcej fotek ale jakoś tak wyszło że jedna musi wystarczyć Edytowane 20 Października 2013 przez sebo293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 [ATTACH=CONFIG]27264[/ATTACH]Hasło miasta " Z Legnicą zawsze po drodze" Ta jasne widać to na załączonym obrazku mega zlot w Legnicy miałem zrobić więcej fotek ale jakoś tak wyszło że jedna musi wystarczyć toś nafocił...:4::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 kogoś z Was mijałem dzisiaj hondą ?? ktoś śmigał srebrną e46 ? na DGL i obczajał mi reksa jak jechałem i chyba potem nawracał, ale musiałem wyskoczyć bo przykorkowałem ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dzięki Tomi i Sebo za spota pod chatą lepszy ryc niż nic happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 chce ktoś ?? SONY DSC-HX100 CYBER-SHOT 16.2MPX FULL HD OKAZJA ! (3656695723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dla Was 950zł, a wolałbym, aby ktoś tutaj go kupił bo jest zadbany i z dodatkową gwarancją na walenie nim w ścianę :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Wszystko fajnie ale nie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]27264[/ATTACH] Hasło miasta " Z Legnicą zawsze po drodze" Ta jasne widać to na załączonym obrazku. Mega zlot w Legnicy widać na foto ile było aut miałem zrobić więcej fotek ale jakoś tak wyszło że jedna musi wystarczyć Sebo tam takich śladów mnóstwo jest Edytowane 26 Października 2013 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Georgii oj tam oj tam już się sprzedał i tak :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 miras czekał z prezentem pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No to niech rozdaje więcej, no chyba że na innych spotach też zapominał włączać kamerkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 może dziś, może dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 to jak dostaję w d..ę od Ciebie wykasowane:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 może jakieś grill w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 może jakieś grill w sobotę? Jestem za o ile będę miał czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 sobota 16.00 kto chętny? grill na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ją niestety jade się weselic wiec odpadam Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja też na wesele Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja też niestety w ten weekend nie dam rady bo mam już zaplanowany. Może za tydzień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ja za tydzień jestem na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No to chyba lipiec najbliżej chociaż mi poza tym weekend to pasuje praktycznie każdy termin. Urlop mam od 14.07 i w tym roku nigdzie się nie wybieram. Zbieram na następne wakacje kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ja pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 może jakiś bardziej odległy termin?? tak, żeby każdy mógł sobie w grafik wpisać, ja bym chętnie podjechał, ale to trochę tak na ostatnią chwilę to wszystko i niestety mam już inne plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 to był taki spontan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Chłopaki może czas o jakimś spocie pomyśleć? dawno my się nie widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi