Sajmonowski Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Niedziela spoko bo w sobotę lecę na urodziny do koleżki:lol: I już Mario się zaoferował że jakbym był w kiepskim stanie to lecę z nim kuog Edytowane 16 Października 2013 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 to ja wpadnę moim szuraczem, ale wezmę fajny znaczek karbonowy BMW i se przykleje to może mnie nie pogonicie :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 no Miras wbijaj szuraczem bo Forest traktora podkręcił i wszystkich będzie objeżdżał też na kresce stanę jak ktoś seicento przyleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Forest traktora podkręcił i wszystkich będzie objeżdżał Żadnego objeżdżania nie będzie, mam do wymiany łącznik elastyczny wału, podporę wału i poduszkę silnika. wezmę fajny znaczek karbonowy BMW Weź, weź, potrzebuje taki na maskę A wogóle to mógłbyś wpaść na Najta 27.10 - przyda się kamerzysta by nagrać filmik z przejazdu po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Chłopacy może ogarniemy jakiegoś spota na lotnisku w Legnicy?Można tam fajnie polatać to to była prowokacja ?? niech inni latają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Co z tym spotem??Będzie czy nie będzie?Jak tak to o której godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 To jak niedziela ? Bo mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 mi też... w końcu hondą wyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Oj chyba nic ze spota nie wyjdzie...gdzie jest prowodyr zamieszania??:twisted:Mi też niedziela pasuje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Oj chyba nic ze spota nie wyjdzie... Masz ADHD czy tam ACDC? Niecierpliwisz się jakbyś miał randkę z Cichopek :lol: Ja będę w Waszych rejonach dopiero na Wszystkich Swiętych :-P Edytowane 18 Października 2013 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 To co nikt nie chce przyjechać ?? paru chętnych jest więc nawet na parę osób fajnie bedzie poznać i coś pofocę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Masz ADHD czy tam ACDC?Niecierpliwisz się jakbyś miał randkę z Cichopek :lol: RTV i AGD...ADHD ni wykryto. Nie było tematulololP.S. Z tą Cichopek to słabo oj słabo:lol:Pozdrobmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobra chłopaki. Niedziela 20.10.2013 czyli jutro godzina 14.00 lotnisko Legnica pasuje ? Pisać kto będzie. 1.Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 no ja wpadne do legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Niedziela 20.10.2013 1.Georgi 2.Zamoj 3.sebo293 4.Tomi528 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 łee to ja do legnicy nie jadę myślałem, że Lubin lub Polkowice coś ogarniemy ... jakby ktoś chciał to jutro będę śmigał reksem i robił fotki więc jak ktoś chce jakieś szoty to zapraszam Jak ktoś chętny to na PW lub tutaj piszcie to się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 kurde szkoda, że nie miałem do Ciebie namiarów, bo byłem dziś przejazdem w DGL DPL i DLUlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja przyjadę jak bryke wypasze narazie to wstyd Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 mogliśmy zrobić spota u mnie pod garażem troche czasu z BASTARSem nam tam zeszło i dzięki za pomoc w awaryjnym otwieraniu e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 dzięki za pomoc w awaryjnym otwieraniu e36 Nie było problemu bmw_1jak mogę tak pomogę:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 łee to ja do legnicy nie jadę a przepraszam,Legnica to coś gorszego?lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja przyjadę na 100% choć nie BMW bo w warsztacie się robi ale będę choć bym miał na wrotkach się przyturlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 a przepraszam,Legnica to coś gorszego?lolol nie nie po prostu nie mam tyle czasu dzisiaj nikt nie chce po DPL lub DGL focić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 a no w DPL lub DGL też było by giT :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 to szybka piłka ! Gdzie i o której i robimy focisze bo aparat od leżenia mi się rozładuje :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi