sebo293 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 własnie takie jajca ze przesrałem gdzies ten filmik z przejazdu haha :bag: Do wora lecisz za to:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Właśnie sobie dyskutujemy z Kamciem i doszliśmy do wniosku, że: SPOT 4.10.2013 (piątek), godz. 18:00, parking TESCO - LUBIN 1. szocha1991 2. Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 SPOT 4.10.2013 (piątek), godz. 18:00, parking TESCO - LUBIN 1. szocha1991 2. Kamcio 3. Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 ja mam drugie zmiany tak że udanego spota życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Właśnie sobie dyskutujemy z Kamciem i doszliśmy do wniosku, że:SPOT 4.10.2013 (piątek), godz. 18:00, parking TESCO - LUBIN 1. szocha1991 2. Kamcio Sobota lub niedziela W piątek jestem w pracy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 w niedzielę też mogę bo w sobotę odrabiamy jakies święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 w niedzielę to i ja bym się pojawił coś wyfocił i pokamerował ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Jak na złość:sad: Ja będę w Lubinie do Soboty maks do 14:00, a chciałem się spotkać bo kilka spotów mnie minęło. Hmm, co tu teraz wymyślić, oczywiście ja jestem jeden a was jest już widzę co najmniej trzech na Niedzielę, więc nie mam siły przebicia Na razie może poczekajmy jak się sytuacja rozwinie. Edytowane 29 Września 2013 przez szocha1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 w piatek sa derby wiec zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 w piatek sa derby wiec zobaczymy Dlatego zaproponowałem 18:00, chyba że są wśród nas fanatycy którzy jadą do Wrocka:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja tam w piątek będę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ja only niedziela, ale sharanem, ale film z chęcią jak i fotki bym porobił :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ok. Czyli poki co aktualne. Mala ekipa ale jaka silna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 to kiedy i o której spocik:P jak odbiore auto od lakiernika tez przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Niedziela też mi pasuje, a kiedy spot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Najbliższy jutro, 18:00, TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 jutro:) szkoda na weekend może ktoś był by chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To niech Szocha jutro zrobi zlot sam z sobą a reszta w niedzielę :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To niech Szocha jutro zrobi zlot sam z sobą a reszta w niedzielę :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: hehe tak parskłem, że monitor oplułem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To niech Szocha jutro zrobi zlot sam z sobą a reszta w niedzielę :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Już Kamcio raz sam zrobił więc to nic trudnego bmw_1Ja będę jutro i w niedzielę jakby co też przyjadębmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Już Kamcio raz sam zrobił :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Co Wy tam palicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To niech Szocha jutro zrobi zlot sam z sobą a reszta w niedzielę :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: już Kamcio sam chciał sobie robić o tydzień wcześniej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 W niedzielę 15 real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 W niedzielę 15 realMelduję że będę bmw_1Jakaś lista czy nie robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Możemy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi