KamilFX Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W związku że przez pewien miły przypadek stałem się rok temu posiadaczem BMW E36 316i Coupe 94r jako moje pierwsze auto w życiu, zarejestrowałem się aby zgłebiać tajniki napraw tego wehikułu i pogłębiać już połkniętego bakcyla Co jak co ale samochody tej marki mają coś w sobie co się kocha, szczególnie starsze modele, nauka jazdy na tych samochodach to przyjemność i jednocześnie genialna szkoła pokory i rozwagi na drodze (Focus Mk2 1.8TDCI mojej dziewczyny jest nudniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 KamilFX , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Pbmw_0witać kolegębmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 siemka bmw_2 BMW wciąga te auta mają duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 bmw_2 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 :bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 happy_bmwwitajhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi