Wiewióra Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 był wizytówką BMW KLUBu OPOLE http://ww6.tvp.pl/2883,20061208431670.strona na tej stronce jest filmik- informacje opolskie, po połowie nagrania (9:30) jest informacja że... Ja jednak w to nie wierze!!! On by tego nie zrobił! Nie Robert! Nie Majster! Nie wierze w to co mówią na nagraniu- za dobrze Go znałam. Był wspaniałym ojcem, najlepszym przyjacielem, świetnym facetem i kolegą. Syn był dla Niego WSZYSTKIM- wszystko, co robił- robił dla Niego! Dlatego nie wierze! Nie wierze! Nie wierze! Wiele możnaby o Nim napisać, bardzo wiele- był wspaniałym człowiekiem! Pomagał, wspierał, słuchał, opiekował się- zawsze można było na Niego liczyć. NASZ KOCHANY MAJSTER! Był moim NAJlepszym przyjacielem, nikt tak dobrze mnie nie rozumiał jak Robert. Był duszą towarzystwa. Był wsparciem dla wielu z nas. Wolelibyśmy aby ROBERT był teraz z nami... ale JEGO NIE MA... Na zawsze zostanie w mojej pamięci, sercu, przy mnie- zawsze był, jest i pozostanie moim NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM. Tak bardzo nam Go brakuje. Tęsknota, pustka, żal, łzy- burza uczuć i emocji. Ciężko jest to wszystko zrozumieć, ciężko jest się z tym pogodzić- NIGDY się z tym nie pogodzę! ROBERT- JESTEŚMY Z TOBĄ!!! Wiewióra Msza za ROBERTa odbędzie się 14.12 (czwartek) w Kościele Przemienienia Pańskiego w Opolu (osiedle ZMW) o godz. 6:30. Ceremonia pogrzebowa ROBERTa FOMICZa odbędzie się w czwartek (14.12) o godzinie 9:00 na Cmentarzu Komunalnym w Opolu- Półwieś. Beemkowicze i przyjaciele spotykają się w czwartek (14.12) o godzinie 8:00 na parkingu Automobilklubu Opolskiego (Opole ul. Wrocławska 102- budynek naprzeciwko McDonalda) skąd wspólne wybierają się na cmentarz... W swoim imieniu chciałabym serdecznie podziekować wszystkim, którzy byli wczoraj na pogrzebie Roberta i tym, którzy duchowo byli z Majstrem. Podziękowania dla znajomych, przyjaciół, bliskich, członków BMW KLUBu OPOLE i przedstawicielom Automobilklubu Opolskiego. Serdeczne podziękowania kieruję również za połączenie duchowe i pamięć dla ludzi z całej Polski. Przyjaciołom dziękuję za wsparcie- Wiewióra [ Dodano: 23 Grudzień 06, 20:57 ] MAJSTER NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIECI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 [ * ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Msza za ROBERTa FOMICZa odbędzie się jutro (10 stycznia 2007) o godz. 7:00 w Kościele Przemienienia Pańskiego w Opolu- ul. Grota Roweckiego 3, osiedle ZWM (przy Telekomunikacji Polskiej mieszczącej się na ul. Sosnkowskiego 20 wjazd w górę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi